Going OutLife&Style

Instructori de ZUMBA din intreaga lume vin la Dancing Stars Concert de la Bucuresti

Dancing Stars Concert este primul eveniment din Romania si tarile vecine care urmareste concepul de Zumba Fitness Concert, intalnit la Conventiile Internationale de Zumba Fitness, la care participa anual peste 8000 de adepti din intreaga lume. Show-ul se va desfasura in  20 aprilie 2013, la Sala CFR Rapid – Giulesti, incepand cu ora 19 si reuneste nume celebre de instructori de ZUMBA din intreaga lume, dar si peste 500 de iubitori al stilului de fitness.

Evenimentul promoveaza miscarea si un stil de viata sanatos. Iubitorii de Zumba Fitness vor avea ocazia sa se alature instructorilor de pe scena si sa combine miscarile de fitness cu dansul pe ritmul muzicii live a lui Omer Fernandez.

Zumba Fitness este un program diferit fata de programul de fitness fiind usor de executat, datorită conceptului de petrecere, muzicii, pasilor de dans si a exploziei de energie pozitivă. Ritmurile de salsa, merengue, cumbia, bachata, cha-cha, reggaeton, samba, rumba sau flamenco fac deliciul orelor de Zumba Fitness si dau senzatia unei petreceri intense.

Stilul incorporeaza inteligent exercitii de aerobic, exercitii de tonifiere musculara si antrenament pe intervale prin alternanta ritmurilor in timpul cursului, ceea ce inseamna 60 de minute folosite cu eficienta maxima. Dacă până acum oameni se plictiseau la un moment dat de ceea ce însemna aerobic sau mersul la sală, la Zumba® Fitness se stie că distractia este asigurată de fiecare dată. De aici si sloganul ”Get your party into shape”.

Din elita instructorilor de Zumba(r) care vor evolua pe scena fac parte Pedro Camacho (Republica Dominicana), unul dintre cei mai cunoscuti si talentati instructori din lume in acest moment, Danley Camacho si Deivis Lina (Republica Dominicana). Romania este reprezentata de instructorii ei celebri, precum: Alina Duma, Cristina Andreea Hagiescu (Zumba Choreography Specialist), Andrei Osanu, Paul Ambrozie Chirieac, Lucian Liciu, Claudiu Gutu, Mihaela Radulescu, Ionut Iordache, Marian Cristea, Adela Iacob (Zumba Choreography Specialist).

Din Bulgaria vor fi prezenti, Kalin Petkov, Bistra Georgieva, Shterion Kamburov si Aksiniya Nicolova. Toti instructorii care vor participa la eveniment sunt membri ZIN, forul care reuneste cei mai de elita instructori de Zumba din lume.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button