GadgetHealthLife&StyleTrends

Inițiative de pe Facebook care construiesc comunități

De la acțiuni sociale, la business-uri care își adaptează activitatea, aceste inițiative ne arată că putem să #ajutămdeacasă.

În această perioadă, în care #stămacasă, avem nevoie mai mult ca oricând să rămânem conectați la lucrurile care contează pentru noi. De la discuții video pe Messenger cu prieteni, la inițiative individuale sau colective care își propun să îi ajute pe cei care au cea mai mare nevoie, și până la grupuri de suport, online-ul devine mai mult ca niciodată locul în care putem găsi și oferi sprijinul de care noi și comunitatea avem nevoie.

Facebook își dorește să îi susțină pe cei care reușesc să construiască adevărate comunități pe platformele sale și să le ofere instrumentele pentru a rămâne aproape unii de ceilalți. Resursele pe care utilizatorii le au la dispoziție, precum posibilitatea de a păstra legătura cu cei dragi prin Messenger, grupurile sau paginile de Facebook, devin acum adevărate mijloace de mobilizare, încurajare și suport. Soluțiile online sunt folosite în moduri noi și surprinzătoare, pentru a le permite comunităților și business-urile mici și medii să își adapteze activitatea la condițiile actuale.

Pentru a le mulțumi celor care transformă resurse de pe platformele sale în instrumente care aduc un impact pozitiv în lupta cu epidemia de COVID-19, Facebook își propune să promoveze cele mai interesante inițiative create de utilizatorii din România. Grupuri locale care vin în sprijinul persoanelor vulnerabile, ședințe live de Yoga și Pilates sau ședințe online de terapie pentru business-uri sunt doar câteva exemple.

Printre inițiativele create în ultimele zile se numără:

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button