Parenting

Încep cursurile de vară la Şcoala Britanică din Bucureşti

Scoala de vara a BSBŞcoala Britanică din Bucureşti (BSB) desfăşoară cea de-a treia ediţie a Şcolii de Vară BSB, oferind cursuri de învăţare a limbii engleze şi alte activităţi pentru toate gusturile și grupele de vârstă între 4 și 16 ani.

Deschisă pentru oricine este interesat, timp de 4 săptămâni în luna iulie, Şcoala de Vară BSB este soluția ideală pe perioada verii pentru părinții ocupați și pentru copiii – elevi, dar şi preşcolari – care doresc să se distreze și să învețe în același timp. Cursurile de vară BSB oferă o experiență de “imersiune totală” în universul limbii engleze, în care procesul de învățare nu este limitat doar la ora de curs, ci se extinde pe parcursul întregii zile de activităţi distractive. Clasele sunt create pentru maxim de 15 elevi și programul de zi cu zi se desfășoară între orele 09:00 – 16:00, cu o opțiune de jumătate de zi pentru grupul de copii preşcolari, cu vârsta cuprinsă între 4-7 ani.

Şcoala de Vară se desfăşoară în campusul Şcolii Britanice, amplasat în partea de nord a Capitalei. Aici, copiii se pot bucura, în deplină siguranță, de piscina în aer liber cu perete de alpinism, tenis de masă, fotbal, gastronomie, scrimă, artă şi multe alte activităţi.

Lecţiile de limbă engleză, ca şi toate activitățile sunt coordonate de cadre didactice BSB vorbitoare nativ de limba engleză, iar cursurile pe care acestea le predau în cadrul Școlii de Vară reflectă întrutotul experiența lor din cadrul cursurilor anuale ale BSB. Fiecare clasă și activitate include, de asemenea, un asistent şcolar cu experiență. La sfârșitul şcolii de vară toţi copiii vor primi un certificat de participare.

Pentru cei care doresc să se înscrie la cursurile Şcolii de Vară BSB încă mai sunt disponibile locuri pentru ultima săptămână, 22-26 iulie, iar cererile pot fi făcute prin intermediul site-ul școlii (www.britishschool.ro) sau la adresa de email: summerschool@britishschool.ro.

Şcoala Britanică din Bucureşti (BSB) a fost înfiinţată în anul 2000 ca o instituţie de învăţământ internaţional de elită, oferind acces la o educaţie britanică de înaltă calitate. BSB are în prezent peste 400 de elevi înscrişi în ciclul primar şi secundar şi deţine un campus modern în nordul capitalei. Este, de asemenea, membru acreditat al COBIS (Consiliul Şcolilor Britanice Internaţionale) şi recunoscută de Ministerul Educaţiei din România. Pentru mai multe detalii: www.britishschool.ro.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button