Home & Deco

În ce stadiu au ajuns lucrările pentru OZN-ul Apple? Foto & Video

Dacă ieri scriam despre faptul că o parte dintre angajații Facebook au început să se mute deja în extensia campusului pe care compania îl deține în Menlo Park, a venit rândul azi să vedem să care mai este stadiul lucrărilor pentru construcția campusului circular al Apple.

Designul futurist al noului sediu Apple, acel Spaceship care va uimi întreaga suflare a planetei, este realizat de firma de arhitectură Foster+Partners.

Odată finalizat, acesta va avea panouri curbate de sticlă, o parcare subterană, un auditorium privat (destinat lansărilor de produse și evenimentelor găzduite de gigantul american din tehnologie, o investiție de 161 de milioane de dolari), precum și o vedere de 360 de grade a împrejurimilor.

Deși cei de la Apple oferă constant fotografii în care arată stadiul lucrărilor, un fan tech a mers mai departe și a trimis o dronă care a survolat perimetrul și a făcut o serie de fotografii, postate apoi de site-ul 9to5Mac.

Apple Campus - iulie 2014
Apple Campus – iulie 2014

 

Apple Campus - februarie 2015
Apple Campus – februarie 2015

 

Apple Campus - martie 2015
Apple Campus – martie 2015

 

Apple Campus - martie 2015
Apple Campus – martie 2015

Related Articles

One Comment

  1. Pacat ca nu va fi deschis publicului larg. Cu siguranta s-ar fi gasit destui care sa profite de o asemenea vizita, intr-un loc unic ca si acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button