Uncategorized

IFA Berlin: Philips prezintă monitorul cu rata de refresh de 144 Hz, creat special pentru gameri

Philips 242G5DJEB_1În cadrul ediției din acest an a târgului IFA, MMD (distribuitorul exclusiv al display-urilor LCD Philips în întreaga lume.) va prezenta noul monitor Philips Full HD de 61 cm (24″), creat pentru a oferi o experiență de gaming spectaculoasă.

Modelul are o rată de refresh de 144 Hz și cu un timp de răspuns ultra scurt al pixelilor, de numai 1 milisecundă, pentru imagini fără lag. Gamerii se vor putea bucura și de celelalte funcții utile, cum ar fi multitudinea de conectori.

Monitorul de 144 Hz este unic atât prin design, cât și prin faptul că a fost creat special pentru gameri. Acesta a fost conceput pornind de la feedback-ul pe care dezvoltatorii l-au primit de la parteneri și pasionații de e-sports de-a lungul timpului. În plus, este echipat cu un panou TN de ultimă generație ce asigură un timp de răspuns de numai 1 milisecundă, pentru imagini clare și detaliate, fără efectul de ghosting. În fiecare secundă, imaginea este reîmprospătată de 2,4 ori mai rapid decât în cazul monitoarelor obișnuite.

Noul monitor de gaming se bucură de un design stilat, cu finisaje de înaltă calitate, dar și de funcții pe măsură:

SmartKeypad – Telecomanda oferă un acces mai rapid la pre-setările pentru gaming. Săgețile permit navigarea intuitivă prin meniul OSD.

SmartFrame – Această funcție marchează zonele unde adversarii pot fi văzuți cu mai mare ușurință, iluminându-le mai puternic.

SmartSize – Permite schimbarea modului de vizualizare, pentru a se adapta preferințelor utilizatorilor.

De asemenea, cablul MHL opțional permite conectarea smartphone-urilor compatibile direct la monitor pentru redarea de conținut video și audio HD.

Modelul Full HD poate primi semnal prin intermediul unui set complet de conectori (VGA, Dual Link DVI, DisplayPort și HDMI universal). Modelul include și un hub USB 3.0 ce suportă transfer de date rapid, precum și posibilitatea de a încărca dispozitivele mobile.

Pe lângă posibilitatea de ajustare a înălțimii cu până la 130 mm, ecranul monitorului poate fi aplecat, pivotat și rotit cu până la 90°, pentru a-l aduce în modul Portret. În același timp, modelul include un suport ce permite montarea pe perete.

Monitorul de gaming Philips 242G5DJEB va fi disponibil în România din luna septembrie la un preț ce porneşte de la 1.749 Lei.

Specificații tehnice – Philips 242G5DJEB/00

LCD panel type, size

TFT-LCD (TN), 24″ (61 cm)

Backlight technology

W-LED system

Maximum resolution

1920 x 1080@ 144Hz

Viewing angle

170º (H) / 160º (V), @ C/R > 10

Brightness

350 cd/m²

Contrast

Typical:1000:1

SmartContrast:80,000,000:1

Pixel pitch

0.277 x 0.277 mm

Display colours

16.7 M

SmartResponse time

1ms (Grey to Grey)

Connectivity

VGA (Analogue), DVI-Dual Link (digital, HDCP), HDMI, (digital, HDCP), MHL-HDMI (digital, HDCP), DisplayPort 1.2, USB 3.0 x 4, Smart keypad, Separate Sync, Sync on Green, HDMI audio out

Convenience

Tilt: -5/+20 degrees

Height adjustement: 130 mm

Rotation: -65/+65 degrees

Pivot: 90 degrees

Certificates and approvals

BSMI, CE Mark, FCC Class B, GOST, PSB, SASO, SEMKO, TCO certified, TÜV Ergo, TÜV/GS, cETLus, WEEE

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button