Home & Deco

Ideea Chic: Cutiile din ratan sau cum să depozitezi inteligent

Potrivit specialiştilor în design interior din echipa Chic Ville, conceptul de magazin home&deco 100% ambiental, cea mai mare problemă cu care se confruntă oricine în amenajarea ambientului este depozitarea obiectelor de mici dimensiuni.

„Oricine are în casă diverse obiecte mărunte, de care nu se poate despărţi, dar care nici nu îşi găsesc niciodată un loc special. Spre exemplu, o pălărie primită de la o bunică, scrisori de la prietenii din liceu, stilolul de la primul examen. Tocmai din acest motiv, recomandarea noastră este ca din nicio casă să nu lipsească o cutie din ratan”, este de părere Marius Şerbănescu, Director de Achiziţii al Chic Ville.

Potrivit afirmaţiilor sale, ratanul este de ceva timp în topul tendinţelor în amenajarea interioară, datorită versalităţii sale şi aspectului natural. Fie că este în nuanţe deschise sau mai puternice, sau chiar dacă are şi mici inserţii de metal, acesta poate fi inclus în orice timp de ambient.

„În camera de zi este bine să existe un loc unde să depozităm revistele sau decoraţiunile tematice, cum e tipul celor de Crăciun. Într-un cufăr de ratan le putem ‘ascunde’ şi totuşi putem avea acces rapid la ele”, a mai spus Marius Şerbănescu.

Şi în dormitor o astfel de lădiţă poate fi locul ideal pentru aranjat obiecte de toaletă şi chiar divsere textile precum pături sau perne decorative. Un astfel de cufăr poate fi folosit cu succes chiar şi în bucătărie, pe hol sau în baie.

Char şi într-un birou ratanul poate fi soluţia salvatoare pentru dosare, cutii de creioane sau agende.

„Indiferent de stilul de amenajare adoptat, cufărul de ratan poate fi combinat cu alte decoraţiuni în culori pale sau nuanţe puternice. În acest fel colţurile în care este plasat capătă un aer unic”, a afirmat Marius Şerbănescu.

Specialistul Chic Ville a subliniat, de asemenea, că depozitarea în aceste cutii este foarte eficientă, iar accesul la obiecte este rapid. În plus, ratanul este un material rezistent în timp, uşor şi nu se deteriorează rapid. Acesta se curăţă uşor şi, fiind lucrat manual, are acea amprentă ce îi dă unicitate şi personalitate.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button