Going OutLife&Style

Hyundai Motor prezinta la Milano instalatia inovativa Art

Hyundai Art 2Hyundai Motor puncteaza participarea pentru al treilea an consecutiv la Saptamana de Design din Milano, printr-o instalatie de iluminat interactiva, inspirata de limbajul conceptual al marcii  –  “sculptura fluida”. Conceptul va fi dezvaluit pe 8 aprilie. 

De Marian Craciun

Proiectul urmeaza conceptul specific modelelor Hyundai – “Sculptura Fluida” –  si va fi dezvaluit la conferinta de presa din 8 aprilie, ce va avea loc in camera Art Point de la muzeul “Temporary Museum for New Design”Milano, Italia. Instalatia va fi expusa in timpul Saptamanii de Design de la Milano (9-14 aprilie 2013).

Aceasta instalatie este unica – ocupa 1.000 mp si este alcatuita din 12.000 de sfere luminoase ce creeaza sculpturi virtuale dinamice, astfel transmitand esenta designului Hyundai – forme inspirate din natura si abilitatea sa de a se adapta la schimbarile permanente ale mediului inconjurator.

Prezentarea instalatiei va fi insotita de un program artistic, conceput de coregraful german Nikeata Thompson, ce va imbina arta, muzica si dansul si va fi prezentat publicului pe 13 si 14 aprilie.

De asemenea, completand conceptul specific Hyundai, instalatia revolutionara va permite vizitatorilor sa influenteze sculpturile in continua modificare. Aceasta depisteaza prezenta umana, permitand sa se formeze noi imagini tridimensionale impresionante, ce pot fi modelate cu ajutorul gesturilor. Detalii suplimentare referitoare la instalatie vor fi facute publice pe 8 aprilie.Hyundai Art1

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button