Companii

Hornbach si conceptul “bio”

HB_FloraselfIn ultimii ani, conceptul de “bio” a devenit tot mai prezent si in viata romanilor si a capatat, astfel, noi valente – de la un simplu moft pentru unii, acesta s-a transformat, pentru altii, intr-un stil de viata. Tocmai din acest motiv, Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de constructii si gradinarit, sprijina romanii interesati de realizarea unei culturi bio in alegerea semintelor si a produselor specifice.

Din aceste motive am luat decizia de a ne largi gama de produse de gradina cu sortimente ce pot fi folosite pentru sustinerea unei culturi bio. Astfel, semintele Folaself Bio aflate pe rafturile magazinelor noastre provin din culturi certificate si verificate foarte riguros”,

Mugurel – Horia Rusu, Directorul General al Hornbach Romania.

În ceea ce priveşte clienţii de astfel de produse, reprezentantul Hornbach a subliniat că aceştia sunt persoane interesate de un trai sănătos, ce doresc să redescopere gustul autentic al unor produse cu adevărat naturale.

În plus, legumele şi fructele bio sunt preferate tot mai mult datorită proprietăţilor nutritive pe care le au, spre deosebire de alimentele convenţionale. În plus, acestea au un conţinut mai ridicat de antioxidanţi, vitamine şi de substanţe bioactive.

Hornbach oferă mai multe detalii despre realizarea unei culturi bio în cadrul expoziţiei realizate în luna aprilie în zona de grădină din fiecare magazin.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button