Going OutLife&Style

Haley Reinhart, una dintre cele mai cunoscute voci din Postmodern Jukebox, vine la LOFT Lounge in Bucuresti

Haley Reinhart, una dintre cele mai cunoscute voci din Postmodern Jukebox, pe 14 mai la LOFT Lounge in Bucuresti. Haley Reinhart vine la Bucuresti cu o serie de piese proaspete de pe Lo Fi Soul, cel mai nou album lansat anul trecut in Statele Unite, anunta organizatorul Events.

Fanii o pot intalni pe 14 mai la LOFT Lounge, unde vor putea canta alaturi de artista melodiile care au consacrat-o, dar si cantecele de pe cel de-al patrulea album pentru care Haley nu doar ca a compus melodiile, dar s-a implicat si in coproductie.

Una dintre cele mai cunoscute voci din Postmodern Jukebox, Haley este in plina ascensiune din momentul in care a obtinut locul 3 in sezonul al zecelea al American Idol. A lansat patru albume, a mers in concerte si chiar si-a imprumutat vocea pentru o animatie din serialul produs de Netflix, F is for Family.

Cu Lo-Fi Soul Haley Reinhart vrea sa le faca cunostinta fanilor cu secretele vocii ei, de aceea putem regasi pe album pe langa vibe-ul ei old school emblematic, o paleta diversa de tonalitati prin care vrea sa se arate publicului asa cum este.

“Albumul contine melodii scrise in urma cu 8 ani care au avut nevoie de momentul potrivit pentru a face parte dintr-un album special, cu sens”, spune Haley.

Artista marturiseste ca prin melodiile de pe acest album se adreseaza in special noilor fani carora si-a propus sa le arate cine este cu adevarat.

 “Toate cele 13 melodii de pe album au genuri diferite si prin intermediul lor pot arata lumii 13 fatete diferite ale personalitatii mele. Albumul e vintage in atat de multe feluri, dar in acelasi timp reuseste sa ramana modern”, spune Haley care ne sugereaza sa ascultam Deep Water, melodia ei preferata de pe acest album, pe care o va canta cu siguranta pe 14 mai la LOFT Lounge in Bucuresti.

Biletele sunt disponibile in urmatoarele categorii: access general – 100 lei si VIP – 330 lei si pot fi achizitionate online pe www.eventim.ro si din reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone si reteaua Carrefour, librariile Humanitas, librariile Carturesti si librariile Diverta)..

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button