BusinessMarketing & Advertising

Griffes anunță parteneriatul cu Portland Trust pentru închirierea J8 Office Park

Griffes, companie de consultanță imobiliară, anunță demararea unui parteneriat strategic cu Portland Trust, renumitul dezvoltator de proprietăți comerciale, pentru a conduce operațiunile de închiriere ale complexului de birouri J8 Office Park din București. Această colaborare marchează un moment semnificativ în creșterea companiei, J8 fiind a opta clădire din portofoliul Griffes, dar, mai ales, o proprietate de referință dezvoltată de cel mai cunoscut si apreciat dezvoltator profesionist de birouri de pe piață.

J8 Office Park, situat într-o nouă zona de afaceri din nord-vestul Bucureștiului, reprezintă încununarea angajamentului Portland Trust pentru excelență. Cel mai nou proiect dezvoltat de Portland Trust, J8 Office Park este un parc de birouri de 46.000 mp care redefinește standardele de calitate ale birourilor ”prime” din București.

În prezent, J8 Office Park găzduiește sediul Ubisoft din București, cu o suprafață totală de 23.000 mp, care numără peste 1.800 de angajați. De asemenea, companii precum Photon Energy, Topanel și Autonom au securizat recent o suprafață totală de 1.500 mp de birouri, datorită accesibilității și conectivității excelente ale clădirii.

J8 Office Park este situat la o stație de metrou față de zona de nord Expoziței/1 Mai. Dezvoltarea include două corpuri de clădire, și aproximativ 600 de locuri de parcare subterane. Etajele clădirii au aproximativ 3.000 mp și oferă o combinație perfectă între estetica modernă și eficiența operațională.

J8 Office Park iese din tiparul spațiilor de birouri tradiționale printr-o gamă variată de facilități, precum un club de sport World Class, o clinică Medicover, restaurantul Stradale, binecunoscuta brutărie Pain Plaisir, Mega Image și Coffee Island. Parcul oferă o rație generoasă de stații de încărcare pentru mașini electrice, suporturi sigure pentru biciclete și vestiare pentru utilizatori. Întregul proiect este conceput pe principii de sustenabilitate, certificat BREEAM Outstanding și cu un angajament profund față de responsabilitatea față de mediu. J8 a fost certificat  și WELL Health Safety, asigurând cele mai înalte standarde de sănătate și bunăstare în clădiri.

Acest proiect revoluționar introduce caracteristici de înaltă calitate, inclusiv un sistem avansat de aer condiționat cu sterilizare a aerului UVC, ventilație la standarde medicale și specificații tehnice concepute pentru eficiență si siguranță maximă.

Parteneriatul Griffes cu Portland Trust subliniază angajamentul său pentru furnizarea de soluții imobiliare de excepție și dorința de a poziționa J8 Office Park în fruntea scenei imobiliare din București. Griffes va furniza un set complet de servicii concepute pentru a personaliza strategia imobiliară comercială pentru proiect, de la design, la eforturi proactive de comercializare și comunicare către chiriași și comunitatea de afaceri.

“Suntem încântați să ne unim forțele cu Portland Trust și să reprezentăm J8 Office Park, un parc de birouri de ultimă generație potrivit pentru companiile în căutare de tehnologie de vârf și facilități excelente într-o zonă strategică, Piața Presei – Bucureștii Noi, una dintre puținele zone din București cu sistematizare urbanistică. Angajamentul nostru de a furniza soluții imobiliare de primă clasă se aliniază perfect cu viziunea Portland Trust pentru acest proiect și pentru sectorul imobiliar de  dezvoltare de birouri”, a declarat Andreea Paun, Managing Partner Griffes.

Parteneriatul Griffes-Portland Trust promite să reprezinte J8 Office Park ca un simbol al inovației și excelenței în comunitatea de afaceri din București. Chiriașii se pot aștepta la un loc de muncă dinamic și orientat spre viitor, care pune în prim-plan bunăstarea și productivitatea.

,,Pe măsură ce începem acest demers alături de Griffes, ne dorim să îmbunătățim și să întregim mixul nostru de chiriași. Această colaborare se bazează pe experiența dovedită a Griffes, ceea ce îi face partenerul ideal pentru maximizarea potențialului J8. Suntem încântați să lucrăm cu ei în crearea unui centru prosper pentru afaceri care reflectă viziunea noastră comună despre excelență”, a declarat Florin Furdui, Country Manager Portland Trust Romania

Portland Trust a ales să colaboreze cu Griffes pentru a beneficia de cunoștințele lor extinse despre piața imobiliară locală și de expertiza lor în închiriere și comercializare. Griffes va oferi consiliere aplicată și va gestiona proactiv procesul de comercializare.

Fondată în 1997, Portland Trust este un dezvoltator imobiliar și administrator de active, cu birouri în Praga și București. Portland Trust s-a concentrat pe construirea de noi proprietăți comerciale, în special în sectoarele de birouri, retail și industrie ușoară, întotdeauna în locații strategice sau acolo unde se dezvoltă infrastructură nouă. Compania a realizat o varietate largă de proiecte, inclusiv supermarketuri, un centru comercial regional cu o suprafață de 85.000 mp, numeroase clădiri și parcuri de birouri, precum și parcuri industriale ușoare și logistice. Suprafața totală dezvoltată netă se ridică la aproximativ 800.000 mp.

Griffes este o companie de consultanță imobiliară fondată în 2016 de Andreea Păun, după o experiență de 15 ani în domeniul imobiliar și în marketingul proprietăților. Portofoliul de birouri Griffes atinge 95.000 mp și include proprietăți importante precum clădirea Unirii View din centrul Bucureștiului, proiectul mixt Record Park din inima Cluj-Napoca, Liberty Technology Park, un proiect de regenerare urbană în Cluj-Napoca, Paltim în Timișoara, clădirea de birouri boutique Muse din București și alte proiecte în orașele regionale.

Printre clienții asistați de Griffes în dezvoltarea sau înființarea de operațiuni în România se numără compania de IT și outsourcing Wipro Technologies, compania japoneză de software NTT Data, consolidarea centrului de tehnologie Porsche din Cluj-Napoca, E.On la Cluj-Napoca, ATOS IT Solutions, IPSOS Research, Veeam Software, gigantul american de asigurări MassMutual și PayPoint International din Marea Britanie.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button