Life&Style

Giulia Anghelescu, ambasadoarea gamei Farmec Natural

Giulia_Farmec Natural_Atelier SapteCampania Farmec Natural « Indragosteste-te de viata » se deruleaza incepand cu luna februarie si cuprinde spot TV, executii print, spot radio, online, PR si in-store branding. Spotul TV, realizat de ATELIER SAPTE in colaborare cu Commitet, este gandit sub forma unui musical, «pentru a transmite ideea de buna dispozitie, optimism, energie ».

 Noua campanie Farmec Natural, dezvoltata de  ATELIER SAPTE sub indemnul « Indragosteste-te de viata », incurajeaza tinerele consumatoare aflate in perioada de definire a personalitatii si a stilului propriu sa priveasca cu optimism catre viitor si sa se bucure de farmecul lor natural.

Ambasadoarea gamei Farmec Natural este Giulia Anghelescu, o admiratoare constanta a brandurilor romanesti si consumatoare a produselor Farmec inca din adolescenta. Prin intermediul campaniei «Indragosteste-te de viata », Giulia indeamna tinerele sa devina constiente de farmecul natural personal si sa il puna zilnic in valoare.

 “Farmec Natural este un brand care promoveaza in primul rand o atitudine: optimismul. Tinerele carora ne adresam au toate motivele sa se bucure de farmecul lor natural si sa savureze din plin fiecare moment placut din viata lor: de la primul fug de nea, la o plimbare prin parc, o prajitura delicioasa sau o declaratie de dragoste. Lor le adresam indemnul “Indragosteste-te de viata!”, deoarece atunci cand esti tanara, viata este frumoasa prin ea insasi“ declara Ruxandra Petrescu, Creative Director ATELIER SAPTE.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=fZmd58CFQuU]

 „Indragosteste-te de viata a fost titlul pe care l-am simtit imediat ca fiind cel mai potrivit pentru Farmec Natural”, spune Ioana Borza, Marketing Manager Farmec. „Sunt produse excelente pentru ingrijirea de fiecare zi, ale caror ingrediente naturale sunt o combinatie de plante recunoscute de sute de ani pentru calitatile lor exceptionale. Sunt produse care s-au nascut din dorinta de a ne apropia de esenta farmecului feminin. Iar Giulia, prin felul ei de a fi, este alegerea perfecta pentru a reprezenta femeia pentru care viata implinita este definita de echilibru si naturalete”, a mai spus Ioana Borza.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button