GadgetTrends

GilletteLabs echipat cu Exfoliating Bar, personalizat în stilul Razer!

Gillette și Razer au anunțat o nouă colaborare care duce la următorul nivel domeniile pentru care sunt recunoscute. Cele două branduri, ambele având o tradiție bogată în comunitatea de gaming, au dezvăluit un nou produs care se află la intersecția dintre design, inovație și tehnologia de ultimă generație: ediția limitată a aparatului de ras GilletteLabs echipat cu Exfoliating Bar personalizat în stilul Razer.

Disponibile în magazine și online de la sfârșitul lunii august, utilizatorii vor putea achiziționa aparatul de ras ”GilletteLabs with Exfoliating Bar”, cea mai nouă inovație marca Gillette, conceput în stilul Razer, având culoarea verde caracteristică și  fiind decorat cu sigla firmei.

În plus, gamerii și fanii vor putea intra în contact cu produsul la cele mai mari evenimente de gaming din lume, dar și prin campanii speciale care implică influencerii  și streamerii Gillette Gaming Alliance și Razer.

“Razer, o companie de top în domeniul gamingului și Gillette, cel mai mare brand de aparate de ras din lume, au mai multe în comun decât o similitudine de nume,” a declarat Daniel Ordonez, Global Brand Franchise Leader în cadrul Gillette. “De mult timp suntem fanii Razer și a tehnologiilor sale inovatoare, considerându-i un brand recunoscut de toată lumea atât în domeniul gaming-ului, cât și a tehnologiei. Suntem încântați să ducem la următorul nivel experiența de bărbierit  prin această nouă colaborare, care marchează un nou punct de referință în cultura de gaming. Bărbații din toată lumea se vor bucura de rezultatul acestei colaborări: combinația perfectă dintre funcționalitate și design.”

Cele două branduri au multiple conexiuni, având o istorie de a colabora la multiple evenimente. Ei au explorat de-a lungul anilor posibilitatea de a colabora și mai strâns pentru a-i oferi comunității de gaming un produs util și cu un design special. Cu ocazia lui 1 aprilie Razer a postat în glumă un video cu un mouse care le oferea utilizatorilor posibilitatea de a se bărbieri – un teaser a anunțurilor care urmau să vină. Secvența video s-a bucurat de o popularitate ieșită din comun, semnalând celor două branduri că a venit momentul pentru a implementa  colaborarea îndelung planificată.

“După prezentarea Razer Razer de 1 aprilie, am fost inundați de scrisori prin care fanii își exprimau intenția de achiziție. Suntem încântați să le putem oferi fanilor ce-și doreau,” a explicat Ayesha Durante, VP, Global Head of Marketing în cadrul Razer. “Această colaborare dintre cele două branduri renumite a rezultat într-un design dezvoltat împreună, combinând experiența Razer și Gillette pentru a obține un produs performant de cea mai înaltă calitate.”

Colaborarea s-a realizat sub lozinca “Feel Sharp, Play Sharp”, care sugerează că te joci mai bine când te simți îngrijit.

Aparatul de ras ”GilletteLabs with Exfoliating Bar” oferă un bărbierit deosebit de ușor. Prin tehnologia de exfoliere încorporată, acest aparat de ras oferă cea mai bună experiență de bărbierit de la Gillette.

Aparatul de ras ”GilletteLabs with Exfoliating Bar” a debutat recent pe cele mai relevante canale de cultură pentru bărbați, inclusiv reclame difuzate pe durata celor mai mari competiții sportive și activări în cadrul celor mai mari festivaluri. În plus, Gillette a prezentat designul creând astfel cerere în rândul categoriei early adopters și culture drivers. Ca rezultat, brandul este încântat să anunțe cea mai nouă colaborare GilletteLabs cu unul dintre cele mai bune companii de tehnologie din lume, Razer.

Razer™ este unul din cele mai populare branduri de lifestyle dedicat gamerilor la nivel mondial. Sigla care reprezintă șarpele cu trei capete este unul dintre cele mai ușor de recunoscut simboluri în lumea jocurilor video și a comunităților de sporturi electronice.

Cu o bază de fani care se întinde toate continentele, compania a proiectat și a construit cel mai mare ecosistem centrat pe nevoile gamerilor, care include pe lângă accesorii hardware și aplicații software, respectiv servicii dedicate.

Gama hardware produsă de Razer și premiată de cele mai populare publicații de specialitate, include periferice de gaming deosebit de performante și laptop-urile de gaming Blade.

Platforma software dezvoltată de Razer și folosită de peste 175 de milioane de utilizatori, include Razer Synapse (o platformă de tipul Internet of Things), Razer Chroma (un sistem proprietar de iluminare RGB) și Razer Cortex (un sistem pentru optimizarea jocurilor video).

Razer oferă, de asemenea, servicii de plată pentru gameri, tineri, millennials și generația Z. Razer Gold este unul dintre cele mai mari servicii de plată pentru jocuri din lume, iar Razer Fintech oferă servicii fintech pe piețele emergente.

Fondat în 2005 cu sediul în Irvine, California și cu sedii regionale în Hamburg, Shanghai și Singapore, Razer are 19 birouri în toată lumea și este recunoscut ca lider în cadrul brandurilor dedicate gamerilor în SUA, Europa și China.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button