AccesoriiFashion

Get the look: Alb și bej – noile vedete în garderobă

Primăvara are un efect unic de a te inspira la romantism și visare, la puritate și feminitate. De aceea, nuantele de alb și bej fac un cuplu seducător chiar și în ținută. Dar nu oricum! La Takko vei descoperi un magazin ca un dressing de vedetă, cu accesorii și ținute care sfidează anonimatul!

Pentru că vorbim de romantism, texturile trebuie să-ți mângâie pielea, să o învăluie ca o îmbrățișare și să o răsfețe ca un sărut delicat. Astfel că, vom observa bluze vaporoase, cămăși delicate, pantaloni largi, mulati pe talie, fuste plisate sau conice, detalii din dantelă, mătase, decupaje și linii ale croielii care urmăresc ușor silueta, ca la prima adiere de vânt să dezvăluie forma trupului.

Alessandra Ambrosio, Nicole Richie și Brooke Burke sunt printre admiratoarele acestui look fresh, alegând simplitatea și rafinamentul în locul unei ținute opulente. Astfel putem observa trei interpretări ale modului în care poți să porți alb și bej cât să obții un look de vedetă.

Nicole Richie a ales o pereche pantaloni vaporoși, bej, pe care i-a asortat cu o cămașă simplă, accesorizând look-ul doar cu un lanțișor și o brătară subțire. Brooke Burke a transformat cămașa într-o bluză mai chic, legând-o în jurul taliei și a asortat-o cu o fustă conică, bej deschis. În schimb, Alessandra Ambrosio a ales un look complet alb, lăsând jocul de texturi să fie vedeta look-ului.

Poți obține look-ul lor stilish doar cu o vizită în magazinele Takko, unde în noua colecție pentru primăvară ai la dispoziție mai multe elemente vestimentare în alb sau bej, la prețuri mici.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button