AccesoriiFashion

GALERIE FOTO: Bijuteriile Cruciani, un must-have și în România

Dita Von TeeseBrăţările Cruciani, renumite la nivel internaţional datorită numărului mare de celebritați care le poartă, se găsesc acum şi în România. Colecţiile variate de brăţări sunt confecţionate exclusiv în fabricile Caprai din Italia, din dantelă macrame de cea mai bună calitate, și pot fi achiziționate din magazinul online www.BratariCruciani.ro sau din magazinele partenere din ţară.

Brățările Cruciani s-au născut dintr-o idee a lui Luca Caprai și sunt confecţionate din dantelă macrame la fabrica Caprai, lider în producția de textile. Compania are cea mai mare colecţie muzeu privat de arte textile din lume, propriul lanţ de aprovizionare cu textile, de la fire la produsul finit, produce şi distribuie tricotaje de înaltă calitate şi a fost una dintre primele companii care a obținut certificatul “TF – Traceability & Fashion”, distincţie care identifică sistemul de trasabilitate de textile de modă italiană, asigurându-se astfel certificarea Made in Italy.

Având garanţia calităţii italieneşti, brăţările Cruciani s-au lansat în 2011, la celebrul eveniment “Vogue Fashion Night Out”, de la Milano. De asemenea, din magazinele Cruciani pot fi achiziţionate şi alte produse, precum sunt genţile şi eşarfele de calitate superioară.

Bijuteriile Cruciani, un must-have pentru o ținută cu stil și personalitate, au dobândit statutul de cult în 2011, după deschiderea primului magazin Cruciani în Forte dei Marmi, Italia. Odată cu deschiderea magazinului s-au lansat brăţările “trifoi cu patru foi”, un succes imens şi imediat, care a generat cozi interminabile. Boom-ul s-a răspândit rapid în toată lumea. Garanţia acestui succes s-a văzut rapid în vânzari, care au depăşit 12 milioane de brăţări vândute.

Fiecare bijuterie Cruciani, contemporană, colorată și inspirată din stilul italian autentic, este realizată din dantelă macrame şi permite accesorizarea rapidă a oricărei ţinute. Brăţările pot fi purtate mereu, iar pentru că sunt rezistente la apă nu trebuie scoase în fiecare zi de la mână. Uşurinţa de a le asorta la orice tip de ţinută și calitatea materialelor din care sunt confecţionate au făcut ca brăţările Cruciani să fie îndrăgite şi purtate zilnic de vedetele internaţionale precum Laura Pausini, Dita Von Teese, Paris Hilton, Mel Gibson, Rod Stewart, Nicole Murphy, Psy, Bar Rafelli, Heidi Klum, Nelly Furtado sau Rafael Nadal.

Colecțiile Cruciani pot fi găsite în România accesând magazinul online www.BratariCruciani.ro, dar şi în magazinele partenere Cellini (Aeroport Otopeni şi Afi Cotroceni), reţeaua World Class, Perfect Nails (City Mall Constanţa), OxFix (Mamaia), Iulius Mall (Timişoara). De asemenea, accesoriile Cruciani îşi vor face simţită prezenţa și la evenimentele importante de lifestyle şi mondene din această vară.

Magazinele Cruciani sunt prezente în: Verona, Madrid, Capri, Forte dei Marmi, Milano, Dubai, Seul, Tokyo, Monza, Roma, Treviglio, Bormio, Assisi, Beirut, Istanbul, Paris, Londra, New York şi, de acum, în România.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button