GadgetTrends

Gadget-uri de ultima generatie: sisteme SPA cu bluetooth si usi de garaj care produc energie

Micile sau marile inovatii tehnice isi fac loc din ce in ce mai des in viata fiecaruia dintre noi. Fie pentru a ne usura munca de zi cu zi, pentru a fi un sprijin in “duelul facturilor lunare” sau pentru a ne fi alaturi in momentele de relaxare, acestea ne atrag cu siguranta atentia. Doua dintre cele mai recente astfel de inventii vor fi prezente la Ambient Expo, eveniment ce are loc intre 18 si 21 aprilie la ROMEXPO.

Pentru oricine doreste momente de relaxare insotite de o muzica buna, compania Hydroline vine cu solutia perfecta. BLUEWAVE Spa Stereo System, este un SPA ce are bluetooth integrat. Acesta poate fi conectat la sistemele audio compatibile: FM/MP3/iPod, avand o acoperire de pana la 50 m.

Cei care vor o casa la curte dar care sa “consume putin” pot vedea  tot in cadrul Ambient Expo usa pentru garaj care produce energie. MCA Grup Romania prezinta MCA Power Door – usa de garaj special creata astfel incat sa capteze energia solara prin intermediul a doua panouri echipate cu celule fotovoltaice, folosind-o atat pentru actionarea usii, cat si pentru alimentarea altor consumatori casnici.

Panourile pot incarca complet acumulatorii usii de garaj in doar 10 ore de expunere la soare. Prototipul Power Door a fost premiat cu medalia de aur la “International Technical Fair” din Plovdiv – Bulgaria si a participat si la concursul de inovatie din cadrul expozitiei internationale Equip Baie, de la Paris.

Acestea, dar si multe alte sisteme de ambientare, mobilier, piscine, idei pentru design de interior sunt prezente in cadrul Targului Ambient Expo. In aceeasi perioada, ROMEXPO organizeaza si manifetarile: Construct Expo, Romtherm, Antique Market si Expo Flowers & Garden.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button