Parenting

Gadget Trends: Toshiba Satellite U920t, tableta si ultrabook

Toshiba Satellite U920t (3)Pregatiti floricelele! Afisajul wireless Intel al Ultrabook-ului Toshiba U920t-104 va permite sa va partajati filmele, videoclipurile si site-urile Web preferate cu prietenii si familia pe televizoare Full HD cu o conexiune wireless simpla. De unde stim? Recent am testat si noi ultrabook-ul celor de la Toshiba care  a venit echipat cu procesor Intel CoreTM i5-3317U 1.70GHz, Ivy Bridge, 4GB, SSD 128GB, Intel® HD Graphics, Touch Screen, Microsoft Windows 8, Precious Silver.

Recunosc, nu ne-a luat prea mult timp sa il scoatem din cutie. Ce sa mai spun de prima apasare pe buton. Am vazut destul de repede ca, ajutat de tehnologia Intel Rapid Start pentru Ultrabooks™, Satellite U920t initializeaza in cateva secunde. In plus, comutarea intre modurile tableta si Ultrabook este rapida, usoara si sigura.

Ecranul de 12,5″ ranforsat cu Corning Gorilla Glass asigura o experienta de vizionare HD stralucita si rezista bine si la zgarieturi. Modelul Satellite U920t este echipat cu Windows 8. Cu grosime de 19,9 mm si greutate de 1,52 kg, ultrabook-ul dispune de a 3-a generatie de procesoare Intel Core cu placi grafice HD 4000 si stocare SSD de pana la 256 GB.

Ce am mai gasit pe el? U920t a fost dotat cu 802.11 b/g/n Wi-Fi®, Bluetooth® 4.0, Intel Wireless Display, un cititor de carduri SD de dimensiuni normale, port HDMI® normal, dar si doua porturi USB 3.0 rapide, unul din ele cu suport USB Sleep & Charge.

In final am aflat si ca U920t este plin de senzori inteligenti. Stim deja ca exista un senzor pentru lumina ambianta care ajusteaza ecranul la luminozitatea ideala, economisind bateria in conditii de iluminat puternic. Iar daca aveti aplicatia potrivita, puteti utiliza U920t chiar si ca busola si sistem GPS.

Produsul poate fi găsit în promoție la eMag!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button