GadgetSmartphoneTrends

Gadget Trends: Samsung Hennessy, sau cum revine la modă telefonul cu clapetă

samsung hennessy1Producătorul de electronice Samsung, unul dintre cei mai mari jucători din industria internaţională de profil, a făcut public în mod oficial – pe site-ul său din China- noul telefon Hennessy, după ce, în urmă cu câteva zile imagini cu noul device au apărut pe site-urile de ştiri din străinătate.

Gadgetul are la bază sistemul de operare Android şi toate beneficiile unui smartphone, însă uimeşte prin faptul că reînvie designul telefoanelor cu clapetă de la începutul anilor 2000.

Samsung Hennessy are un ecran dual, de 3,3 inci, rezoluţie 320 x 480, funcţionează cu Android 4.1 şi are un procesor quad-core de 1.2GHz.

Ecranul exterior este echipat cu trei butoane, utile oricărui utilizator care doreşte să aibă acces rapid la funcţiile telefonului. Totodată, noul telefon are slot microSD, o cameră foto de 5 megapixeli, radio GPS şi conectivitate Bluetooth şi WiFi. În acelaşi timp, telefonul suportă dual sim.

La începutul acestei luni, un alt device creat de compania sud coreeană a intrat în atenţia presei de peste hotare după ce imagini ale acestuia au fost găsite pe site-ul Samsung. Galaxy Folder are un ecran de 3,7 inci AMOLED cu o rezoluţie de 800 x 480. Acesta este echipat cu un procesor Snapdragon 400 dual-core, 2 giga de RAM şi LTE.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button