GadgetTrends

Gadget Trends: Philips Cloud Base

Philips Cloud BaseMMD doreşte să eficientizeze infrastructura IT a organizaţiilor cu ajutorul noului Philips Cloud Base. Utilizatorii ataşează monitorul Philips la acestă staţie de bază şi se pot conecta la mediul Virtual Desktop Infrastucture (VDI) al organizaţiei pentru a accesa aplicaţii IT şi informaţii centralizate. Oferind flexibilitate şi securitate, combinate cu calitate foarte bună de vizualizare a display-urilor Philips, Cloud Base poate fi cea mai inteligentă alegere IT pe care o organizaţie o poate face.

Flexibilitate All-in-One

Philips Cloud Base aduce tehnologia VDI la îndemâna companiilor, oferind toate beneficiile în a menţine informaţia şi software-ul pe server şi eliminând nevoia de desktop-uri individuale. Disponibil în două versiuni, modelul SB4B1927VB pentru infrastructura VMware şi SB4B1927CB pentru Citrix, Philips Cloud Base reprezintă un stand inteligent, ergonomic la care utilizatorii pot ataşa orice monitor Philips din gamele S, P sau B cu diagonala între 19 şi 29 inci, conectând instantaneu desktop-ul cu sistemul VDI al companiei. Nu este necesar un PC sau un laptop separat, iar utilizatorii pot conecta un mouse şi tastatura direct la bază.

Cea mai uşoară cale pentru a administra IT-ul

Cele mai mari beneficii ale VDI sunt eficienţa costurilor companiei şi securitatea şi managementul uşor pe care îl oferă infrastructurii IT. Cu orice element în aria VDI coordonat de la un singur punct de administrare, managerii IT pot menţine sistemele în siguranţă pentru întreg spaţiul de lucru al organizaţiei, şi poate elimina pericolul software-ului periculos care poate intra în sistem. Toate informaţiile sunt securizate în cloud, şi sincronizate cu server-ul principal, pregătite pentru acces instant atunci când utilizatorii lucrează.

Uşor de instalat şi de administrat, Philips Cloud Base este o cale accesibilă de a transforma un monitor într-un mod de computing client zero: de vreme ce companiile pot folosi monitoarele Philips existente cu noua staţie de bază, nu este nevoie de un hardware extern. Se conectează în Virtual Desktop Infrastructure pe care compania o are integrată deja. Reducerile potenţiale sunt impresionante: companiile ce folosesc Philips Cloud Monitor Base pot scade costurile totale, reducând costurile de achiziţii ale computerelor. O infrastructură IT cu tehnologie zero-client poate reduce până la 80% din costurile de hardware şi până la 70% pentru mentenanţă şi suportul hardware.

Încă şi mai mult, cu ajutorul unei variaţii de conectivităţi precum DVI Out dual pentru expansiune pe ecran dual, port pentru microfon , USB şi LAN, caracteristicile SmartConnect ale Philips Cloud Base asigură că unitatea este un instrument excelent de productivitate.

 

Noile Philips Cloud Base vor fi disponibile în România din luna mai. Modelul SB4B1927CB va fi disponibil la un preţ de 1299 Lei iar modelul SB4B1927VB la un preţ de 1799 Lei.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button