GadgetTrends

Gadget Trends: Logitech G502 Proteus Core, mouse-ul de gaming ce poate fi tunat

Logitech G502_3Logitech lansează noul mouse de gaming Logitech G, modelul G502 Proteus Core Tunable Gaming Mouse. Acest mouse personalizabil dispune de primul senzor cu rezoluţie de 12,000 DPI din lume şi oferă posibilitatea ca greutatea şi senzorul să-i fie ajustate pentru a maximiza potenţiala victorie. Logitech G502 Proteus Core Tunable Gaming Mouse va fi disponibil în Europa din luna aprilie 2014 la un pret recomandat de 79,99 Euro. 

“Am fost foarte entuziasmat să folosesc mouse-ul; am avut ocazia să-l testez şi a fost o experienţă extraordinară! Foarte confortabil, mouse-ul s-a potrivit din prima în palmă,” a precizat Hai lam, căpitanul echipei de e-sport Cloud 9. “Ajustarea valorii DPI este extrem de flexibilă. Probabil că va deveni mouse-ul meu preferat!”

Ca fiecare dispozitiv din line-up-ul Logitech G, Proteus Core reflectă filosofia Logitech de a pune accentul pe ştiinţa din spatele dispozitivelor.

“Dispunând de cel  mai bun senzor, de switch-uri mecanice şi de posibilitatea de ajustare completă a greutăţii şi a balansului, G502 este un mouse de gaming care domină,” a precizat Ehtisham Rabbani, manager general al diviziei de gaming în cadrul Logitech. “Echipa Logitech G consideră că atunci când trendul trece, ştiinţa iese învingătoare!”

Senzorul mouse-ului Proteus Core dispune de tehnologia exclusivă Logitech G Delta Zero. Cu ajutorul rezoluţiei ajustabile de la 200 până la 12,000 DPI, mouse-ul oferă un tracking si capacitate de reacţie de neegalat şi poate detecta mişcare la 300 inci pe secundă.

Proteus Core îţi permite sa calibrezi senzorul la caracteristicile reflectorizante şi fizice ale fiecărei suprafeţe de gaming, reconfigurându-se pentru o perfomanţă optimă. Vei dobândi astfel viteză maximă de tracking şi detectare minimă a suprafeţei atunci când mouse-ul este ridicat, pe orice suprafaţă de gaming. Astfel, fie că preferi ca mouse pad-ul să fie greu sau uşor, vei obţine cel mai bun tracking posibil.

Pentru a maximiza performanţa şi senzaţia fizică, Proteus Core îţi permite să ajustezi greutatea şi balansul prin plasarea a până la cinci greutăţi de 3,6 g în corpul mouse-ului. Pentru a fi în total control, poţi folosi Logitech Gaming Software pentru a repartiza orice comandă sau macro la unul din cele 11 butoane programabile, datorită procesorului 32-bit ARM ce controlează memoria internă a mouse-ului.

Logitech Proteus Core dispune de taste individuale, stânga şi dreapta, ce oferă o platformă rigidă şi stabilă, caracteristică ce face ca click-urile să fie mai precise şi durabile. Pentru a îmbunătăţi şi mai mult senzaţia, viteza şi acurateţea, switch-uri micro mecanice au fost folosite sub fiecare tastă. Iar rotiţa ultra rapidă dual-mode a fost îmbunătăţită pentru a oferi precizie click-to-click şi scrolling ultra rapid atunci când navighezi pe Internet.

Logitech G502_1 Logitech G502 Logitech G502_3

Logitech G502_2

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button