GadgetSmartphone

Gadget tRENDS: LG anunță primul smartphone din seria L III, L90

LG_L90 Global debut 02LG Electronics a anunțat astăzi lansarea primului smartphone din binecunoscuta serie L III, LG L90. Conceput pentru utilizatorii care îşi doresc un echilibru perfect între performanţă, personalitate şi preţ, noul LG L90 va fi disponibil pe piaţă începând cu săptămâna în curs.

Fiind primul model al ultimei serii LG, seria L III, L90 oferă un design simplu, dar elegant, aşa cum este cunoscută seria L, precum şi cele mai noi caracteristici UX.  Noul LG L90 oferă cel mai competitiv hardware din categoria sa cu un ecran de 4.7 inci qHD IPS şi o capacitate ridicată de 2,540mAh a bateriei. Utilizatorii L90 vor putea experimenta cel mai optimizat Android, datorită celui mai nou sistem de operare Android 4.4 KitKat Google, cel mai puternic şi uşor de folosit sistem de operare cu o interfaţă elegantă, ce dispune de un design echilibrat, o interfaţă intuitivă, cât şi o performanţă mai rapidă.

LG_L90 Global debut 01LG L90 este primul dispozitiv din Seria LIII ce oferă Knock CodeTM, cea mai nouă caracteristică  orientată spre consumator, oferită de către LG, concepută pentru a simplifica procesul de pornire şi deblocare, obţinând o securitate a smartphone-ului mai uşoară şi mai convenabilă decât până acum. Fiind o evoluţie a binecunoscutei caracteristici KnockON, care a fost prima dată prezentată anul trecut la LG G2, Knock Code permite utilizatorilor săi să deschidă şi să deblocheze   smartphone-ul L90 printr-un simplu pas de atingere a ecranului, folosind una din cele 86.000 combinaţii. Mai mult decât atât, modelul prin atingere poate fi introdus prin orice zonă a ecranului – chiar dacă ecranul este pornit sau oprit – folosind până la opt atingeri ale ecranului.

“Prin specificaţiile sale competitive şi designul rafinat, ne aşteptăm ca noul L90 să continue succesul seriei L pe piaţa mondială, ” a declarat Dr. Jong-seok Park, preşedinte şi CEO al LG Electronics Mobile Communications Company. “Smartphone-ul oferă cele mai bune atribute LG în design, hardware, sistem de operare şi caracteristici UX, astfel încât utilizatorii de smartphone-uri 3G din toată lumea vor putea să se bucure de o experienţă a unui smartphone de primă clasă. ”

Noul L90 va fi disponibil iniţial în regiunea CSI, urmată de alte pieţe din întreaga lume. Mai multe informaţii vor fi disponibile local în momentul lansării.

Specificaţii cheie ale L90:

–    Procesor: 1.2 GHz Qualcomm Quad-Core MSM8226

–    Ecran: 4.7-inch qHD IPS (960 x 540, 235 ppi)

–    Memorie: 8GB / 1GB RAM / SD Card Slot (până la 32 GB)

–    Camera: Spate 8.0 MP or 5.0 MP AF (depinde de piaţă) / Faţă 1.3 MP

–    Baterie: 2,540mAh

–    Sistem de operare: Android 4.4 KitKat

–    Dimensiune: 131.5 x 66.0 x 9.7mm

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button