Uncategorized

Gadget Trends: Legrand isi tripleaza portofoliul de UPS-uri in Romania

Archimod HE2Legrand isi tripleaza portofoliul de UPS-uri pe piata locala prin lansarea a 21 de  game noi, care includ produse inovatoare precum Trimod HE, Archimod HE si Keor T, singurul model de 60 kVA cu baterii interne.

Noile produse vin sa completeze oferta actuala de UPS-uri a companiei, remarcandu-se  printr-o eficienta energetica ridicata si dimensiuni reduse.

 “Legrand a patruns pe piata locala de UPS-uri acum aproximativ un an si jumatate, timp in care am reusit sa atragem parteneri importanti si sa ne crestem cota de piata. Suntem increzatori ca, odata cu triplarea portofoliului de produse, vom deveni unul dintre principalii furnizori de surse de energie neintreruptibile din Romania.” a declarat Calin Pascalau, director general Legrand Romania.

Noi variante ale unor modele Legrand de succes, gamele TRIMOD HE si ARCHIMOD HE, sunt caracterizate de conceptul inovator al modularitatii ce permite optimizarea puterii disponibile, reducand costul total al intretinerii. Structura standard, formata din module mai mici si mai usoare, face ca transportarea si instalarea acestor modele sa fie extrem de facila.

Mai mult, datorita factorului de putere unitar, cele doua game garanteaza maximul real de putere, cu 11% mai mare decat cel al produselor existente in piata, oferind un factor de putere de 1.

 “Unul din avantajele competitive pe care mizam sunt solutiile personalizate pe care le putem oferi clientilor nostri. Sistemele UPS modulare se adapteaza unor cerinte care pot parea la prima vedere restrictive si ofera solutii eficiente, atat din punctul de vedere al redundantei si al consumului de energie, cat si din cel al economiei de spatiu ” a completat Calin Pascalau, director general Legrand Romania.

TRIMOD HE si ARCHIMOD HE se diferentiaza si prin eficienta energetica certificata, de 96%,  care garanteaza injumatatirea pierderilor de energie existente in cazul unui UPS normal.

Un alt produs lansat, Keor T, este unicul model de UPS de 60 kVA de pe piata cu baterii interne. Avantajul acestuia este dat atat de reducerea costurilor in ceea ce priveste cabinetul pentru baterie si spatiul ocupat, cat si de simplificarea instalarii.  Datorita pachetului de baterii instalat in cabinetul UPS-ului, nu este nevoie de un spatiu suplimentar dedicat depozitarii acestora.

Diferentiate in functie de nevoile utilizatorilor, UPS-urile Legrand se impart in trei categorii distincte: “Utilizatori finali si companii mici”, „Companii medii” si „Corporatii si proiecte ample”. Categoria „Utilizatori finali si companii mici” include modelele Niky, Niky S, Guardian, Guardian LCD, Informer Compact, Informer si Keor Multiplug.

Categoria „Companii medii”, potrivita pentru aplicatiile de pana la 10 kVA, ofera clientilor gamele Daker Dk, Whad, Informer Compact, Informer, Sinus Premium, Sinus Premium LCD, Sinus LCD, DSP Multipower Convertible, DSP Multipower, DSP Flexipower, Pyramid DSP si Keor S.

Din cea de-a treia categorie, „Corporatii si proiecte ample”, fac parte gamele Trimod, Archimod si Megaline, precum si noile venite Trimod HE, Archimod HE, Keor T, Keor HP, Pyramid DSP si Pyramid DSP T. Aceasta categorie a fost conceputa pentru utilizatorii cu nevoi speciale in materie de protectie a echipamentelor electrice.  Astfel, UPS-urile pot fi dimensionate in functie de cerintele din momentul respectiv, cu posibilitatea adaugarii unor module noi pe parcurs, pentru aplicatii de pana la 800 kVA.

In plus, gamele diversificate pe care Legrand le aduce pe piata locala permit conceperea unor solutii personalizate, care sa includa UPS-uri din toate cele trei categorii, indiferent de amploarea proiectului.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button