GadgetTablete

Gadget Trends: GOCLEVER extinde seria ORION cu un nou model de tabletă

Orion102_02GOCLEVER, producător de soluţii tehnologice inovatoare, extinde seria ORION cu un nou model, ţintind utilizatorii care își doresc de la o tabletă mai mult decât navigare web și jocuri. Modelul ORION 102, echipat cu ecran IPS de 10” și tastatură wireless, poate fi folosit pe post de centru multimedia portabil, dar este ideal şi pentru crearea și editarea documentelor, folosirea email-ului, a rețelelor social-media și pentru jocuri. GOCLEVER Orion 102 este deja disponibil pe piaţă, pornind de la preţul de 829 RON.

Noua tabletă oferă performanţe superioare modelelor TAB R105BK și ORION 101, care au fost bine primite atât de consumatori, cât și de presa de specialitate. ORION 102 este bazat pe un procesor cu patru nuclee Rockchip 3188 de 1.6GHz, care în combinaţia cu GPU-ul Mali400MP4 garantează o navigare web fluidă, o experienţă placută de multitasking și responsivitate excelentă pentru cele mai noi jocuri. Dispozitivul pus în funcţiune de Android 4.2 dispune de 1 GB DDR3 RAM și 16GB spațiu de stocare intern, care poate fi extins extern, prin folosirea de carduri microSD cu capacităţi de până la 32GB.

Ecranul IPS cu rezoluție de 1280×800 pixeli (format 16:10) și 5 puncte multitouch garantează imagini de calitate și unghiuri largi de vizualizare. Un alt atu al tabletei este tastatura ergonomică, cu design modern care se pliază pentru a proteja ecranul tabletei în timpul călătoriilor.

Orion102_01Cu ajutorul acestui accesoriu, tableta se poate transforma într-un dispozitiv de lucru deosebit de util în folosirea suitei de aplicaţii office preinstalată, oferind un confort sporit pentru redacatarea documentelor, email-urilor sau chiar pentru realizarea de prezentări. Tastatura funcţionează cu o baterie internă ce se înarcă prin intermediul portului micro-USB. Modulul Bluetooth încorporat asigură o flexibilitate sporită când vine vorba de folosirea tastaturii la distanţă faţă de tabletă.

Portul microUSB permite, prin intemrmediul cablului USB-OTG, conectarea unei game variate de dispozitive precum modemuri 3G externe, mouse-uri sau diferite pendrives. Pe baza feedback-ului venit de la utilizatori, pentru Orion 102 GOCLEVER a folosit o carcasă durabilă de aluminiu, care mai găzduieşte două camere (cea frontală de 0,3 MP şi cea din spate de 2,0 MP), un port audio de 3,5 mm şi un port miniHDMI (1.4 FullHD).

Noua tabletă oferă suport pentru tehnologia AERODISPLAY, făcând posibilă conectarea dispozitivului la ecrane TV, monitoare sau proiectoare cu ajutorul adaptorului GOCLEVER AERODISPLAY (accesoriu opţional, comercializat separat). Partea de conectică este completată de modulul Wi-Fi.

Orion 102 este alimentată de o baterie de 6000 mAh battery, care asigură o durată de funcţionare estimată la şase ore. Dimensiunile dispozitvului sunt de 261x178x10 mm, cântărind 896 g (cu tastatura inclusă).

Urmăriţi prezentarea oficială a tabletei Orion 102 pe canalul oficial de Youtube al GOCLEVER.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button