GadgetTrends

Gadget Trends: Genius X-G510, cel mai bun coechipier de gaming

Genius_X-G510Pasionații de gaming pot face acum echipă cu noul mouse Genius X-G510 care, datorită carcasei cauciucate, poate fi utilizat confortabil pentru perioade lungi de timp. Noul Genius X-G510 reprezintă, astfel, combinația perfectă între precizie, viteză și confort.

Mouse-ul ambidextru dispune de șase butoane și poate fi customizat în funcție de joc, dar și de nivelul la care vă aflați. Butonul DPI dispune de comutare instantă între diversele niveluri (de la 500 până la 2000 dpi) iar memoria are o  capacitatea de stocare de până la 21 de funcții macro în trei profiluri de joc diferite.

Cablul USB împletit asigură o conexiune facilă și sigură, necesară când sunteți în mijlocul unei lupte. Genius X-G510 este disponibil în magazine la prețul de referință de 98.90 lei

Specificații tehnice:

Interfață suport               USB

Rezoluție                        500-2000 dpi

DPI ajustabil                 500/1000/1500/2000

Număr de butoane        Șase (stânga, dreapta, mijloc cu scroll, Last/Next Page/Nivel DPI)

Greutate                             125 g

Genius este un producător internaţional de periferice pentru computer. Creat de către KYE Systems Corp. în 1983, Genius oferă produse pentru PC precum mausuri pentru computer, tastaturi, camere web şi de securitate, difuzoare, periferice pentru jocuri, telecomenzi, căşti, camere foto digitale, rame foto digitale.

Gama de produse electronice pentru consumatori de la Genius include şi accesorii pentru telefoanele mobile, căşti Bluetooth şi difuzoare pentru iPod. În ultimii ani, Genius a fost recunoscut drept unul dintre brand-urile taiwaneze din Top 20 internaţional.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button