GadgetTrends

Gadget Trends: Epson lansează SureLab D700

Epson_D700_03Epson lansează SureLab D700, primul model de imprimantă foto cu şase culori pentru producţie pe o gamă largă de medii şi formate de imprimare.

Punând accent pe reproducerea exactă a culorilor şi pe costurile de exploatare reduse, noul echipament se adresează în special acelora care imprimă volume semnificative de fotografii, laboratoarelor foto, fotografilor de evenimente, studiourilor foto, copy shop-urilor, dar şi firmelor care printează imagini panoramice sau felicitări şi invitaţii.

Spre deosebire de alte modele de pe piaţă  care au la bază tehnologia de sublimare ce permite tipărirea pe un număr limitat de medii de imprimare, SureLab D700 se remarcă prin versatilitate. Noul model poate printa pe hârtie lucioasă, luster şi mată, cu dimensiuni cuprinse între 10-21 cm lăţime şi 8.9-100 cm în lungime. Astfel, echipamentul poate fi folosit pentru printarea de fotografii panoramice, felicitări, invitaţii, flyere şi alte materiale promoţionale. Această flexibilitate îl recomandă pentru laboratoarele foto şi pentru fotografii care vor să-şi extindă afacerea oferind noi servicii, dar păstrând costurile de tipărire scăzute.

„Văzând succesul de care se bucură SureLab D3000, imprimanta destinată volumelor mari, SureLab D700 reprezintă următorul pas logic pentru Epson. Forma compactă o face ideală pentru producţia cu volume mici şi medii sau pentru integrarea în diferite automate. În acelaşi timp, poate fi privită şi ca un laborator foto mobil care poate fi folosit direct la locul de desfăşurare la diferitelor evenimente, pentru a realiza printuri de calitate”, a declarat Kristin Saus-Opuszynski, senior business manager la Epson Europe.

Costurile de exploatare reduse de care dispune SureLab D700 se datorează nevoilor reduse de service şi costurilor de mentenanţă mici. Lama de tăiere durabilă reduce considerabil perioadele de mentenanţă, asigurând o productivitate crescută.

Calitatea printurilor şi reproducerea fidelă a culorilor este garantată prin folosirea tehnologiei Micro Piezo. Capul de printare permite o rezoluţie maximă de 1440×720 dpi, asigurând plasarea precisă a picăturilor de cerneală de dimensiuni variabile. Cerneala UltraChrome D6-S îi conferă imprimantei SureLab D700 abilitatea de a reproduce o gamă largă de culori.

Epson SureLab D700 va fi disponibilă începând cu luna iunie a anului curent.

Caracteristici cheie:

Imprimantă foto compactă pentru producţie, cu 6 culori
Printare pe hârtie lucioasă, luster şi mată
Dimensiunea printurilor: 4/5/6/8-inches/A4 (102mm~210mm) grosime şi 8.9mm – 1000mm lungime
Viteză de printare (6×4 inch) de 360 coli/oră (calitate de printare standard)
Viteză de printare (6×4 inch) de 180 coli/oră (cea mai bună calitate de printare )
Rolă de hârtie de până la 65m
Intervale de service prelungite
Rezoluţie maximă 720dpi/1440dpi (Fast 720x360dpi; Standard 720x720dpi; High-quality 1440x720dpi)
Conectare USB
Cerneală UltraChrome D6-S în recipiente individuale de 200 ml

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button