Life&StyleLuxury

Gadget Trends: Doar 2013 telefoane Vertu Ti Ferrari, scoase la vânzare

ti ferrari 34l wh v8i_high resVertu, liderul mondial în producţia telefoanelor mobile de lux, anunţă lansarea ediţiei limitate Vertu Ti Ferrari. Exclusivistul terminal îmbină design-ul inovativ Vertu, tehnologia modernă şi serviciile de lux cu renumitele materiale Ferrari şi în special cu un conţinut personalizat; doar 2013 de telefoane Vertu Ti Ferrari vor fi scoase la vânzare.

Echipa de design de la Vertu a colaborat îndeaproape cu Directorul de Design de la Ferrari, Flavio Manzoni, pentru a crea Vertu Ti Ferrari. Aceştia au folosit ca sursă de inspiraţie în crearea luxosului telefon liniile ergonomice ale modelului Ferrari F12berlinetta, trăsătură ce se reflectă şi în forma telefonului. Materialele autentice Ferrari au fost de asemenea integrate în design, oferind utilizatorului atât sentimentul luxului cât şi privilegiul funcţionalităţii; terminalul este îmbracăcat în acelaşi tip de piele fin cusută care se regaseşte şi la bordul maşinii, în timp ce perniţa de ceramică se remarcă prin distinctiva ţesătură Ferrari din fibră de carbon colorată cu compozitul AlutexTM .

Componentele din metal ale telefonului sunt protejate de un “strat ca de diamant” (DLC – Diamond Like Coating) similar cu cel care se foloseşte pentru a proteja motorul de la F12berlinetta. După cum spune şi numele, valoarea acestui tip de “strat” se datorează durităţii şi rezistenţei la uzură şi la zgârieturi.

Cu noul VERTU Ti Ferrari, am creat împreună un telefon mobil care încorporează perfect aceste pasiuni. Ne continuăm în acest fel angajamentul de a le oferi clienţilor noştri o frântură din intriganta şi magnifica lume Ferrari.”

Massimiliano Pogliani, CEO-ul Vertu

VERTU Ti Ferrari pune la dispoziţia utilizatorilor săi şi o aplicaţie unică Ferrari, care adună la un loc informaţii referitoare la lumea Ferrari. Fiind conectată la platforma online Ferrari Magazine, aceasta primeşte ştiri actualizate imediat ce acestea sunt prezente pe canalele de social media – Facebook, Twitter şi Youtube.

În plus, un localizator al tuturor reprezentanţelor Ferrari trimite permanent utilizatorilor de Vertu Ti Ferrari o listă a celor mai apropiate magazine partenere şi service-uri, pentru a oferi posesorilor Ferrari acces rapid la un reprezentant specializat oriunde în lume.

Aceste trăsături recunoscute ale brand-ului Ferrari vin însoţite de Vertu CONCIERGE şi Vertu LIFE; o suită de servicii unice personalizate, prin intermediul cărora utilizatorii Vertu primesc mereu ştiri actualizate despre subiectele alese de ei, informaţii şi asistenţă pentru orice problemă. Aceste servicii sunt completate de Vertu CERTAINTY, care protejează telefoanele şi informaţiile personale ale posesorilor Vertu, prin intermediul unei tehnologii de ultimă oră şi a unor specialişti dedicaţi.

Aplicaţia VERTU Ti Ferrari este disponibilă în trei limbi: engleză, italiană şi chineză şi include un ceas de display Ferrari, patru ringtone-uri special create şi opt imagini de fundal Ferrari.

Lucrat cu artă şi folosind cele mai luxoase materiale, VERTU Ti Ferrari este asamblat manual de un singur artizan, a cărui semnătură se poate găsi ştanţată în interiorul aparatului, ca şi garanţie a angajamentului Vertu pentru calitate.

Toate produsele Vertu sunt lucrate manual la centrul lor de producție din Hampshire, Anglia, unde lucrează peste 500 de persoane, asigurând design-ul, asamblarea și promovarea lor pe piață. Spre deosebire de produsele de masă, telefoanele Vertu sunt recunoscute pentru materialele premium folosite, cum ar fi oțelul inoxidabil, titanul, pielea și safirul, oferind posesorilor atât o experiență tactilă nemaiîntâlnită cât și o durabilitate îndelungată.

În România, produsele și accesoriile Vertu sunt disponibile prin intermediul singurului distribuitor autorizat Vertu, Novicio Luxury Division, Str. Putul lui Zamfir 37.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button