GadgetSmartphoneTrends

Gadget trends: cum vede designerul Joseph Farahi conceptul iPhone 6C – VIDEO

Apple-iPhone-6cDupă ce în urmă cu o lună a prezentat conceptul iPhone Air (extrem de subţire, device-ul are un display de 5,1 inci şi o cameră foto de 10 megapixeli capabilă să înregistreze 4K), designerul olandez Joseph Farahi revine cu un concept spectaculos şi pentru versiunea mai ieftină a următoarei generaţii de iPhone.

În viziunea sa, după cum notează Cult of Mac, următorul gadget al gigantului american Apple are un display Retina de 4,7 inci şi cânteşte doar 116 grame la o grosime de doar 7,1 mm.

Conceptul designerului olandez prezintă iPhone 6C cu o cameră foto de 8 megapixeli cu True Tone Flash şi este capabilă să înregistreze 120 fps. Nu lipseşte nici senzorul de amprente al Apple. Totodată, în viziunea lui Farahi, gadgetul are un conctor Lighting 2, pentru o încărcare mai rapidă, şi transfer de date realizat printr-un port Mini Aux.

”Sunt designer şi sunt mereu în căutarea oportunităţilor de a face noi lucruri sau de a le îmbunătăţi pe cele existente. Iubesc să am un iPhone 5C, însă, în acelaşi timp mă deranjează aspectul său. Şi pentru că în ziua de azi tehnologia te ajută la orice, am început să proiectez un iPhone C pe care mie personal chiar mi-ar plăcea să îl am”, a declarat Joseph Farahi pentru Cult of Mac.

Nu ştim încă dacă Apple va mai continua linia C, însă cu siguranţă ne-ar plăcea să ia câteva dintre ideile designerului olandez. Voi ce spuneţi?

 

iphone6c

 

iphone6c1

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button