GadgetTrends

Gadget trends: cum arăta iPad în imaginaţia cuiva în 2004

ipad 2004Înainte ca iPad sau iPhone să devină realitate, au fost ani întregi de planificare – din partea inginerilor Apple –  şi de speculaţii – din partea presei, a fanilor sau specialiştilor din tech –  privind modul în care vor arăta produsele portabile ale Apple (o activitate oarecum similară cu ceea ce se întâmplă acum, când înainte de lansarea oficială apar tot felul de zvonuri legate de modul în care va arăta un anume gadget).

Jurnaliştii The Next Web au dat peste un concept vechi de prin 2004, prezentat pe un forum MacRumors, care prezintă modul în care se credea în acel moment că ar putea arăta faimoasa tabletă Apple, iPad.

În imagine, acel iPad – care seamănă mai mult cu un smartphone decât cu o tabletă – are un trackpad ca de laptop, o grosime considerabilă, o baterie ce asigură o durată de folosire de 8 ore şi este echipată cu OS X2go.

Ceea ce este interesant este faptul că din acea imagine se păstrează în ziua de azi numele: iPad (exact cel ales şase ani mai târziu, în 2010, momentul în care s-a lansat oficial pe piaţă tableta Apple).

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button