GadgetSmartphone

Gadget Trends: Brașovenii de la Allview lansează E3 SIGN, un smartphone cu senzor de amprentă

Allview E3 SignBrașovenii de la Allview lansează E3 Sign, un smartphone care are integrat un senzor de amprentă Synaptic, ce facilitează deblocarea prin amprentă personală și oferă o securizare sporită a datelor.

 “Toți ne dorim ca lucrurile personale să rămână private, în special datele importante pe care le salvăm în telefon. E3 Sign oferă un grad sporit de securizare al acestor informații prin opțiunea de deblocare ce utilizează senzorul de amprentă american Synaptics. Interfața de utilizare și funcțiile noi sporesc aria de aplicabilitate a device-ului.

Lucian Peticilă, Managerul General Allview

Datorită aplicației preinstalate și a senzorului infrarosu, E3 Sign înlocuiește cu ușurință telecomenzile aparatelor utilizate cel mai des. E3 Sign dispune de funcția de control prin gesturi, iar modul “protejare atingere” previne deblocarea neintenționată a telefonului.

Accesul rapid la anumite funcții este oferit de “fereastra multitask plutitoare”, prin care se pot activa diferite moduri de utilizare a device-ului și accesa aplicatii utilizate frecvent precum calculator, redare muzică și clipuri video.

Smartphone-ul Dual SIM este echipat cu un display IPS OGS de 5,5” cu rezolutie 1280x720px, ce este protejat de o sticlă rezistentă la șocuri și zgârieturi. Performanța device-ului este sustinută de procesorul Quad Core, sistemul de operare Android™ 4.4, KitKat®, de cei 2GB memorie RAM și de procesorul grafic MALI400, ce permit rularea fluida a aplicațiilor și a jocurilor.

Pentru imortalizarea momentelor deosebite, telefonul pune la dispoziția utilizatorilor două camere foto si un meniu prietenos, ușor de utilizat. Acestea oferă funcții precum Gesture Shot, Face Beauty, HDR, Eraser și filmare in format Full HD. Galeria permite afișarea imaginilor in 3 modalități diferite și oferă o secțiune pentru realizarea colajelor foto.

Datorită amplificatorului audio NXP integrat, E3 Sign este o opțiune ideală pentru divertisment, sunetul redat fiind mai profund, mai puternic și de o calitate superioară.

Modul vizitator, permite protejarea informațiilor atunci când împrumuți telefonul, blocând accesul.

Smartphone-ul E3 Sign este disponibil pe bază de precomandă începând de astăzi la preţul de 999 lei. Pentru protejarea device-ului, în pachetul de comercializare clienții vor primi gratuit o husă tip carte.

Related Articles

One Comment

  1. Interesant acest telefon…. dar oare exista si posibilitatea deblocarii in alt mod, pentru ca uneori cand ma grabesc, s-ar putea nu imi citeasca din prima? Cum se spune, graba strica treaba :)) dar in rest, simpatic telul;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button