GadgetTrends

Gadget Trends: ASUS a lansat proiectorul mobil S1 LED

proiector_asusASUS a lansat proiectorul mobil S1 LED, un model ultra-portabil, cu dimensiuni compacte, ce poate fi transportat în buzunar sau în geantă. Acesta dispune de o baterie internă reîncărcabilă, ce-i conferă până la 3 ore autonomie și care poate deveni la nevoie o sursă de curent pentru încărcarea dispozitivelor mobile. 

Proiecție ultra-portabilă cu baterie internă
Cu o înălțime de 3 centimetri și o masă de 342 grame, S1 LED este proiectorul portabil perfect pentru profesioniștii care călătoresc frecvent. S1 este un proiector uimitor cu o baterie reîncărcabilă de 22Wh, funcționând până la 3 ore per reîncărcare. Bateria internă îi permite acestui model să funcționeze ca sursă de energie de 6000mAh pentru reîncărcarea dispozitivelor mobile.

Cel mai bun din clasa sa
Cu cea mai scurtă distanță de proiecție din această categorie, S1 afișează o imagine cu diagonala de 41 de inci de la o distanță de numai un metru, fiind ideal pentru prezentările în spațiile restrânse. S1 integrează o sursă de lumină LED cu luminozitatea de 200 lumeni și o gamă cromatică extinsă de 100% NTSC pentru a oferi imagini foto-realiste. Sursa de lumină este prietenoasă cu mediul înconjurător având o durată de viață de 30.000 de ore, ceea ce se traduce în economii pe termen îndelungat fără a mai fi necesară înlocuirea lămpii. Utilizarea LED-urilor îi permite modelului S1 să pornească instant și nu va întârzia video prezentarea.

Conectivitate audio excepțională 
S1 oferă un sunet bogat prin difuzoarele ASUS SonicMaster și este compatibil cu laptop-urile, media playerele și consolele de jocuri grație portului HDMI. MHL (Mobile High-Definition Link) permite proiectorului S1 să preia conținut de la un dispozitiv mobil compatibil, încărcându-i bateria în același timp.

Design premiat 
Proiectorul mobil S1 LED este soluția perfectă pentru prezentările mobile și proiecția de conținut multimedia. Acesta beneficiază de o carcasă durabilă din aluminiu cu finisaje concentrice inspirate de filosofia Zen. S1 a fost premiat în acest an atât cu CES Innovations Award cât și cu iF Product Design Award.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button