GadgetTableteTrends

Gadget rumors: Samsung pregăteşte o tabletă de 12 inci

GALAXY Tab 3 10.1 (4) (Small)Producătorul de electronice Samsung, unul dintre cei mai mari jucători din industria internaţională de profil dezvoltă o tabletă cu o dimensiune a ecranului de 12 inci, scrie Korea Economic Daily.

Citând surse din industrie, jurnaliştii coreeni speculează ca posibilă dată pentru lansarea noului gadget luna octombrie a acestui an, inginerii Samsung fiind încă în plin proces de dezvoltare al noului dispozitiv.

Până în acest moment, cea mai mare tabletă scoasă pe piaţă de compania sud-coreeană are un ecran de 11,6 inci.

Cele mai recente zvonuri privind un nou device de la Samsung vin după o serie de alte informaţii prezentate încă de la începutul anului. În luna iulie, jurnaliştii speculau faptul că noua tabletă ar avea dimeniunea de 12,2 inci şi ar fi posibil să fie prezentată sub o altă denumire, nu de Galaxy Tab.

Până la apariţia unor informaţii oficiale din partea Samsung ne rămâne doar să aşteptăm, însă un lucru este cert: large is the new trend! Apple, principalul rival al sud-coreenilor de la Samsung lucrează la o nouă tabletă şi iau în considerare echiparea acesteia cu un ecran de dimensiuni mai mari. Totodată, în luna iunie, Toshiba a anunţat că lucrează la o tabletă de 13,3 inci.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button