GadgetSmartphoneTrends

Gadget rumors: HTC va lansa un One (M8) din plastic

htc one m8Dacă visaţi la un HTC One însă preţul său vi se pare cam piperat, trebuie să mai aveti doar puţină răbdare. Potrivit celor mai recente informaţii vehiculate de presa internaţională, producătorul taiwanez HTC va lansa şi o versiune mai ieftină a flagshipului HTC One (M8), cu carcasă din plastic.

Într-un efort de a concura cu noul Samsung Galaxy S5 sau cu iPhone 5C, se pare că HTC va introduce pe piaţă noua variantă chiar de luna viitoare.

HTC One (M8), disponibil cu 999 lei la abonamentul COSMOTE

În afară de carcasa din plastic, modelul destinat fanilor cu venituri mici ar avea aceleaşi caracteristici tehnice, inclusiv un procesor quad-core Snapdragon 801, display de 1080 pixeli, camere de 4 megapixeli şi sistemul de operare Android KitKat 4.4.2.

HTC One (M8) aduce în România Gunmetal Gray și Glacial Silver

În China, modelul HTC One (M8) din plastic ar putea fi vândut cu circa 482 de dolari, aproape la jumătate faţă de preţul versiunii cu carcasă din metal. Din păcate nu se ştiu alte informaţii privind preţul la care va fi găsit şi în restul magazinelor de pe glob.

HTC prezintă oficial noul flagship smartphone HTC One (M8) şi îl duce în portofoliul a 230 de operatori telecom – Galerie foto!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button