GadgetSmartphone

Gadget hot: noul smartphone BlackBerry Q10, in oferta Vodafone incepand din 28 mai

BB Q10_01Noul gadget BlackBerry Q10 va putea fi achizitionat de clientii business ai operatorului de telefonie mobile Vodafone Romania incepand de astazi la preturi ce pornesc de la 49 de euro (TVA inclus), impreuna cu abonamentul Red Plus. ]n acelasi timp, dispozitivul este disponibil pentru clientii persoane fizice, la preturi incepand cu 99 euro (TVA inclus), impreuna cu abonamentul RED 65.

BlackBerry Q10, primul smartphone cu sistem de operare BlackBerry 10 si tastatura QWERTY, foloseste sistemul de operare BlackBerry 10, care aduce clientilor o interfata de utilizare inedita, simpla si intuitiva. Terminalul dispune de BlackBerry Hub, cu ajutorul caruia, indiferent de aplicatia care este activa pe ecran, utilizatorul poate vizualiza, cu un simplu gest, toate mesajele, email-urile sau conversatiile. In plus, BlackBerry Q10 vine cu o noua versiune a  sistemului de mesagerie BlackBerry Messenger, care include acum mai multe facilitati video, precum si functia ScreenShare, care permite distribuirea instanta  a fotografiilor, paginilor accesate sau documentelor catre alti utilizatori.

In plus, terminalul dispune de o aplicatie  speciala, BlackBerry Remember, utila mai ales clientilor business. Cu BlackBerry Remember, utilizatorii pot sa isi grupeze pozele relevante, listele, mesajele sau link-urile intr-un singur folder, pentru finalizarea rapida a oricarui proiect, iar apoi sa isi sincronizeze actiunile cu calendarul din Outlook. BB Q10_02

BlackBerry Q10 dispune de o memorie interna de 16 GB, alaturi de un procesor Dual Core cu o viteza de 1,5 GHz si 2 GB RAM. Noul terminal continua traditia BlackBerry, prin incorporarea unei tastaturi QWERTY ergonomice si un design robust. Experienta de utilizare este mult imbogatita prin folosirea unui ecran tactil OLED de 3.1 inch, cu o rezolutie de 720 x720 pixeli, si o densitate de 330 dpi. BlackBerry Q10 este dotat cu o camera foto de 8 MP.

Noul BlackBerry Q10 este cel mai recent smartphone adaugat in portofoliul Vodafone de terminale compatibile 4G. In prezent, reteaua 4G Vodafone acopera 10 orase mari ale tarii:  Arad – 90,3 %, Bacau – 98,5 %, Brasov – 98,5%, Cluj – 97,7%, Constanta – 58,2 %, Craiova – 99,9 %, Iasi – 95,6 %, Galati –  83,1 %, Timisoara – 98,8 % si Bucuresti, 27%.

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group, unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, cu aproximativ 403 de milioane de clienti la finalul anului trecut.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button