Companii

Franța are nevoie de meseriași români: 500 de oferte disponibile

job-wantedPeste 500 de oferte de munca in Franta sunt disponibile, in acest moment, pe Tjobs.ro. Majoritatea acestor oferte se adreseaza meseriasilor specializati in diverse ramuri industriale.

Se cauta 5 instalatori, vorbitori de limba franceza, pentru executia unor lucrari de fixare s,i sustinere a diverselor piese ale instalatiei de apa, si pentru realizarea unor instalatii sanitare, de gaze, incalzire centrala, ventilare s,i conditionare, alimentare cu apa, retele exterioare s,i instalatii frigorifice. Salariul oferit este de 1.500 de euro, net, lunar, cazarea si transportul fiind asigurate de angajator.

Mai multe detalii, aici: http://www.tjobs.ro/locuri-de-munca-in-strainatate/franta/instalator/31488

Se cauta 5 sudori, vorbitori de limba franceza, specializati in sudura MIG MAG 135-136 sau TIG INOX sau WIG, pentru productia de piese pentru o centrala nucleara. Salariul oferit este cuprins intre 1.500 si 2.000 de euro, net, lunar, cazarea si transportul fiind asigurate de angajator.

Mai multe detalii, aici: http://www.tjobs.ro/locuri-de-munca-in-strainatate/franta/sudor/22020

Se cauta si 15 cazangii, vorbitori de limba franceza, pentru confectionarea de cazane, silozuri si cuve utilizate in industria famaceutica. Salariul oferit este negociabil, cazarea si transportul fiind asigurate de angajator.

Mai multe detalii, aici: http://www.tjobs.ro/locuri-de-munca-in-strainatate/franta/cazangiu/30101

Sunt disponibile 4 oferte de munca pentru vopsitori industriali, vorbitori de limba franceza, pentru vopsirea de piese si masini. Salariul oferit este negociabil, cazarea si transportul fiind asigurate de angajator.

Mai multe detalii, aici: http://www.tjobs.ro/locuri-de-munca-in-strainatate/franta/vopsitor-industrial/31318

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button