Going OutLife&Style

Fotograful vedetelor, Edward Aninaru îi învață pe români secretele imaginilor de America

_MG_0400-as-Smart-Object-1F64 organizează în luna octombrie workshop-urile „LoveLife“, iar fotograful de vedete Edward Aninaru este invitatul special.

În București și Timișoara, participanții vor avea ocazia să primească sfaturi și să învețe ceva din experiența unuia dintre cei mai cunoscuți fotografi români de peste hotare. Edward Aninaru a început să își clădească renumele prin pictorialele realizate cu Inna, iar în Statele Unite ale Americii a avut în fața camerei vedete precum Celine Dion, Ne-Yo sau Jay Sean.

„F64 susține fotografia sub toate formele sale, iar cea cu care ne întâlnim cel mai des este cea comercială. De la vedetele care ne zâmbesc din reclame de pe clădiri la cele care apar cu poveștile și frumusețea lor în paginile revistelor, Edward Aninaru este unul dintre cei mai buni oameni care să prezinte foarte bine secretele acestui domeniu“, a declarat Marian Alecsiu, cofondator F64.

„Edward și-a dedicat ultimii șapte ani fotografiei pe care a și reușit s-o transforme în sursă de venit și care i-a deschis porțile către America. Ne bucurăm că a revenit în România și că o să fie mentor pentru oamenii care au nevoie de un imbold sau de un sfat pentru a împinge această pasiune pentru fotografie spre a deveni un stil de viață și o carieră“, a mai spus Marian Alecsiu.

Sub numele „LoveLife“, Edward Aninaru va susține două workshop-uri în România în prima jumătate a lunii octombrie. Astfel, pe 4 și 5 octombrie se va desfășura primul, în București, iar pe 11 și 12 octombrie la Timișoara. „Fotograful vedetelor“ îi va ajuta pe participanți, prin intermediul acestor workshop-uri, să aibă acces la o experiență inedită în fotografie. El le va explica în detaliu procesul de compoziție a unei imagini bune, începând de la acele elemente care nu țin de fotograf, cum ar fi machiajul potrivit sau costumația.

Va explica ritmul de post-procesare, tehnicile de iluminare cele mai eficeinte, chiar și efecte speciale și multe ponturi pe care „le-a prins“ de-a lungul carierei lui. Prin intermediul „LoveLife“, cursanții vor învăța de la Edward Aninaru cum să-și întocmească un portofoliu foarte bun, cum să îl prezinte cu succes clienților și cum să-și adapteze ideile creative la cerințele comerciale ale clienților.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button