Life&StyleParenting

Atletii „Exatlon” i-au facut fericiti pe copiii de la centrul de plasament Casa Iosif din Bucuresti

Atletii “Exatlon” Andreea Arsine, Ion Surdu, Nicoleta Lunca, Gabriel si Alex Nedelcu, Andrei Botoaca, Stefan Floroaica, Cristi Pulhac si Iulian Pîtea au fost eroii copiilor din centrul de plasament Casa Iosif din Bucuresti, la “Ora de Exatlon”. Incarcati cu multe cadouri, fostii concurenti „Exatlon” au fost luati cu asalt de cei peste 20 de copii si timp de cateva ore au improvizat trasee si au povestit despre Republica Dominicana.

Pentru mine a fost o zi cu o mare incarcatura emotionala, intensa, frumoasa. Ma bucur ca sunt aici. Am regasit in povestile lor ceva din mine, pentru ca am crescut si eu, cumva, fara parinti, ei fiind plecati in strainatate foarte mult timp. Mi-am amintit bucuria pe care o simteam de fiecare data cand vedeam pe cineva drag“, a povestit cu emotie castigatorul celui de-al treilea sezon „Exatlon”, Ion Surdu.

O experienta interesanta si minunata. Cand e vorba de copii e diferit. Am retrait emotia jocului fiind alaturi de cei pe mici pe trasee. Mi-a placut mult si ma bucur ca aceasta emisiune a promovat sportul in randul copiilor. E o ocazie minunata sa indreptam copii spre miscare, indiferent de natura ei“, a adaugat Andreea Arsine, castigatoarea la feminin a celui de-al treilea sezon „Exatlon”.

Fostii Faimosi si Razboinici au aflat povestile impresionante ale copiilor, dar mai ales performantele lor. Iulian Pîtea a primit cadou un portret realizat in creion de catre un pusti de 13 ani, care viseaza sa urmeze cursurile Liceului Nicolae Tonitza.

Gabi si Alex Nedelcu au fost luati la intrebari de catre doua micute dansatoare care deja au inceput sa puna pe rafturile din camerele lor medalii si trofee obtinute la diferite concursuri de dans.

Stefan Floroaica, Cristi Pulhac, Andrei Botoaca au fost si ei responsabili cu imbratisarile, pe care le-au oferit cu generozitate celor mici, vizitand fiecare camera si fiind uimiti de dovezile talentelor artistice sau sportive ale micutilor.

Andreea Arsine si Nicoleta Lunca au fost inconjurate de fetite care le-au aratat cele mai frumoase desene pe care le-au facut.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button