Parenting

Flori pentru Maria de la Floria.ro

Vise colorateDintr-o populatie de 10 milioane de romance, peste 2 milioane poarta numele Maria sau derivate, astfel ca sansele sa cunosti cel putin o femeie care isi celebreaza onomastica pe 15 august sunt foarte mari. Floria.ro prezinta selectia de buchete de flori dedicate celor peste 2 milioane de doamne si domnisoare care poarta numele Maria si derivate, sarbatorite pe 15 august, de Sfanta Maria.

Flori pentru Maria

Buchetele propuse drept cadou pentru cele ce poarta numele Maria sunt realizate din flori in culori puternice, accentuate, care atrag atentia: rosu, galben, albastru, mov, verde, grena, roz si portocaliu.

Trandafirii predomina in combinatiile pentru Marii, insa buchetele de irisi, cale, orhidee sau frezii sunt alegeri surprinzatoare, care ies din tipar si asigura un efect “wow” pentru doamnele si domnisoarele care se vor simti speciale, apreciate si respectate.

Cele mai populare buchete pentru Maria

In 2012, peste 1000 de femei au primit buchete de flori transmise prin intermediul Floria.ro, cu ocazia onomasticii sarbatorite de Sfanta Maria. Dintre zilele onomastice sarbatorite in Romania, Sfanta Maria este ziua in care se trimit cele mai multe flori prin curier.

Cele mai populare buchete pentru Maria sunt:

Vise colorate –Un buchet multicolor si vesel, realizat din flori diferite, alaturate intr-un mod creativ. Buchetul este cadoul perfect pentru o prietena, matusa, sora sau chiar mama sarbatorita pe 15 August.Vise colorate

Lovely red –O combinatie romantica de garoafe si trandafiri rosii, buchetul este ideal drept cadou pentru o sotie, iubita sau prietena ce poarta numele Maria.

Lovely red

7 minirosa portocalii –Un buchet delicat, potrivit pentru fiica, mama sau o alta ruda apropiata.

Buchet de 7 minirosa portocalii

Intreaga selectie de buchete pentru Sfanta Maria din colectia Floria.ro este disponibila pe http://floria.ro/flori-sf-maria.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button