Parenting

Finala Cupei Regelul Spaniei se joaca în Piata, alaturi de Duckadam si fan clubul Real Madrid

real-madrid-atletico-madridMancare exotica, distractie, iluzionist, concert rock si finala Cupei Regelui Spaniei la fotbal la Piata Pipera. Intre 17 si 19 Mai, Piata Pipera, realizeaza un week-end gastronomic maraton in care vizitatorii vor putea savura mancaruri cu specific spaniol, italian, mexican si francez.

Piata Pipera, unica piata privata agroalimentara si gourmet din Bucuresti, situata pe soseaua Bucuresti Nord nr.14, anunta spectacolul gastronomic si cultural intitulat ”Vara Gastronomiei Exotice”,  ce va avea loc in acest sfarsit de saptamana, intre 17  – 19 Mai.

Distractia incepe inca de vineri, 17 mai. La orele 18:30, trupele Spirit of Rock, Zephir, B.A.R.S si Rapture vor incinge atmosfera cu un concert rock de zile mari, „We Rock the House”. Apoi, de la orele 22:00, alaturi de Helmuth Duckadam si fan clubul Real Madrid – Dacia Blanca, pasionatii de fotbal vor putea viziona finala Cupei Regelul Spaniei: echipele Real Madrid si Atletico Madrid urmand sa faca un adevarat spectacol pe gazon. Finala va fi difuzata pe un ecran de mari dimensiuni.

Sambata, 18 mai, si duminica, 19 mai, invitatii vor putea gusta tapas, paella, quesadilla, burito, nachos, jalapeno, chipirones, preparate frantuzesti dar si delicioasele paste italiene. Savuroasele bauturi precum sangria, mojito si La Clara (bere cu lamaie in stil spaniol) nu vor lipsi si vor fi oferite invitatilor. De asemenea, acestia vor putea savura o delicioasa cafea preparata intr-o cafenea pe bicicleta, un concept complet nou in Romania.

Componenta culturala nu este nici ea uitata. Vizitatorii vor avea ocazia sa se distreze  si sa danseze  pe acorduri de salsa, bachata, flamenco si muzica specifica nativ-americana. Fabian Sanchez, cantaret columbian si semifinalist la Romania Danseaza, va incinge atmosfera cu melodii latino.

Intreg week-end-ul va aduna un numar impresionant de peste 200 de artisti printre care dansatori spanioli de marca precum si mici vedete cum ar fi Mini Trouble.

Cei mici se vor amuza in cadrul unor jocuri interactive si se vor putea bucura de modelaj de baloane si face-painting .  Atat Sambata cat si Duminica, Iluzionistul le va arata minunate trucuri magice.

Evenimentul  realizat de Piata Pipera este organizat in parteneriat cu Restaurantul El Torito, Restaurantul Alioli, Terra Felice, Costiana, Rock School, fan club-ul Dacia Blanca si Fundatia Dan Voiculescu Pentru Dezvoltarea Romaniei.

Piata Pipera este o piata privata agroalimentara si gourmet, unica de acest tip din Bucuresti – Ilfov. Situata in partea de nord a Bucurestiului, la intersectia dintre soseaua Bucuresti-Nord si Pipera-Tunari, mai exact pe soseaua Bucuresti-Nord nr. 14, se desfasoara pe o suprafata de 12,000 m2 si include piata agroalimentara cu 200 de tarabe, 36 de magazine gourmet si traditionale construite in stil frantuzesc precum si 30 de casute de lemn ce sunt ocupate de producatorii traditionali din Romania. Piata Pipera include de asemenea restaurante, terase, magazine alimentare, fast food si cofetarii precum si alte zone de agrement si relaxare.  Piata Pipera pune la dispozitia vizitatorilor, gratuit, un numar de 350 de locuri de parcare.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button