GadgetTrends

Femeile și gadget-urile: unul din patru clienți ai Oktal.ro este femeie

Showroom OktalUnul din patru clienți (26%) ai Oktal.ro, primul magazin online din România specializat pe comercializarea de produse IT&C, electronice și electrocasnice, este femeie, arată cele mai noi statistici ale companiei. Deși clientele aparținând sexului frumos cumpără cu regularitate de pe Oktal.ro, luna martie constituie un bun prilej pentru bărbați să achiziționeze diverse gadgeturi pentru femeile din viața lor.

“Femeile nu adoptă tehnologii noi atât de repede precum reprezentanții sexului masculin, însă ele sunt practice și se documentează foarte bine înainte de a cumpăra un telefon sau o mașină de spălat. Acestea analizează cu atenție funcționalitățile produsului pe care vor să îl achiziționeze și apreciază ușurința în utilizare a device-ului respectiv”, a explicat Dan Dumitrescu, manager general al Elka-Oktal Group, companie care deține magazinul online Oktal.ro.

Clientele Oktal.ro sunt independente, lucrează și au studii superioare, iar produsele pe care le cumpără variază, în funcție de nevoile pe care le au, de la smartphone-uri sau tablete la frigidere si televizoare. Acestea au vârste cuprinse între 18 și 24 de ani (19%), 25 – 34 ani (33%) și 35 – 44 ani (28%).

Oktal.ro este administrat de Elka-Oktal Group, companie cu o experiență de peste 15 ani pe piața locală de comerț electronic și oferă o gamă variată de produse, precum și consultanță și servicii post-vânzare. Printre beneficiile asigurate clienților săi se numără consultanța, livrarea rapidă, variantele flexibile de plată, permisiunea de retur în 30 de zile pentru produsele care nu corespund așteptărilor clienților și facilitatea gratuită E-Service, un program complet gratuit care îi ajută pe clienţi să economisească timp şi bani.

Totodată, Oktal.ro este membru fondator al Asociației Române a Magazinelor Online (ARMO), asociație reprezentativă a magazinelor online din România, care susține interesele membrilor săi atât prin activitatea sa, cât și prin activitatea tuturor membrilor fondatori și a noilor membri.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button