BeautyHealthLife&Style

Fațete dentare – alegerea perfectă pentru un zâmbet strălucitor

Fațetele dentare sunt o modalitate populară de a-ți îmbunătăți aspectul zâmbetului. Acestea sunt, în esență, lucrări estetice pentru refacerea dinților care au suferit din cauza cariilor și a altor probleme dentare. Ele arată și se simt ca dinții naturali și pot îmbunătăți enorm aspectul. Fațetele dentare sunt o opțiune excelentă pentru persoanele care doresc un zâmbet luminos și frumos, fără a fi nevoie de lucrări dentare complexe.

Un zâmbet frumos care te va face să te simți încrezător

Indiferent că ai nevoie de lucrări de întreținere, curățare profesională a dinților, implant dentar sau aparat dentar, este important să apelezi la specialiștii în stomatologie pentru a-ți asigura un zâmbet sănătos. Pentru a-ți îmbunătăți estetica dentară, fațetele dentare sunt o modalitate excelentă de a obține zâmbetul dorit și de a te simți mai încrezător.

Fațetele dentare sunt bucăți subțiri de porțelan care sunt plasate deasupra dinților pentru a-i face să pară mai mari și mai strălucitori. Acestea pot fi realizate la comandă pentru a se potrivi perfect cu dinții. Lucrarea ce implică fatete dentare este adesea recomandată ca soluție eficientă pentru dinții ciobiti, crăpați, cu o culoare inestetică și neuniformă.

Nu va mai trebui să îți mai faci griji cu privire la culoarea sau forma dinților

Fațetele dentare sunt un tip de restaurare dentară care îți poate oferi un zâmbet perfect, fără a fi nevoie să îți faci griji cu privire la culoarea sau mărimea dinților. Fațetele dentare sunt realizate la comandă pentru a se potrivi peste dinții existenți și pot fi proiectate în orice culoare sau formă pe care o dorești.

Tratamentul de estetică cu fațete dentare nu necesită nicio intervenție complicată – pur și simplu se atașează direct pe dinți cu ajutorul unui adeziv puternic. Odată instalate, fațetele dentare îți vor oferi un zâmbet frumos și cu aspect natural.

Cât durează fațetele dentare?

Fațetele pot dura între 5 și 10 ani, dar sunt sensibile la crăpături, cioburi și alte deteriorări, atunci când nu sunt îngrijite corespunzător. Specialiștii recomandă să acorzi atenție alimentației, evitarea alimentelor care pot colora fațetele, precum și a celor tari, pentru a nu cauza fisuri la nivelul acestora.

În unele situații, dinții pot fi deteriorați iremediabil. În aceste cazuri, fațetele dentare sunt cea mai bună opțiune pentru un zâmbet nou. Această procedură nu este dureroasă și îți va oferi o soluție pe termen lung extrem de eficientă. Pentru un rezultat cu aspect natural, vizitează un cabinet stomatologic pentru o consultație, astfel încât să găsești cea mai bună soluție pentru nevoile tale.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button