FashionTrends

Fashion trends: noua colecție Mathilde, un tribut culorii şi broderiilor – Galerie Foto

Rochie Leonida, pret 420 leiBrandul românesc de modă Mathilde vă propune pentru sezonul Primăvară/Vară 2014 o colecție însuflețită de exuberanța Naturii renăscute, o colecție dedicată Primăverii, bucuriei de soare, de verde, de flori.

Accentul celei mai noi colecţii cade pe rochiile viu colorate, înnobilate cu broderii și aplicați realizate manual, semnatura distinctivă a brandului. Creațiilor office, chiar dacă din punct de vedere cromatic nu depășesc limitele codului de culoare, designerul Mathilde le-a conferit o aură chic, prin exuberanța creativă și amprente de stil originale. Femeia căreia i se adresează brandul și prin ținutele din noua colecție Primăvară/Vară 2014, este femeia delicată dar totodată îndrăzneață, care înțelege haina ca pe o exprimare lipsită de orice urmă de constrângere a propriei personalități, încrezătoare în  naturalețea și distincția pe care i le conferă un stil vestimentar aparte.

Lansată în 2004, compania Inex Style, cea care deţine brandul Mathilde, a înregistrat în 2012 o cifră de afaceri de circa o jumătate de milion de euro. Pentru 2013, reprezentanţii companiei estimau o cifră de afaceri în jurul nivelului de 600.000-700.000 de euro, magazinul pe care compania l-a deschis în primăvara acestui an în Capială urmând să aducă circa 10% din această sumă.

Produsele Mathilde sunt disponibile în magazinele din București (Bulevardul Nicolae Bălcescu, nr. 22), Baia Mare, Braşov, Cluj-Napoca, Constanţa (Vama Veche), Iaşi şi Timişoara, precum și în reţeaua partenerilor din Bârlad, Brăila, Călăraşi, Câmpulung Moldovenesc, Galaţi, Ploieşti, Oneşti, Rădăuţi, Târgu Jiu, Tecuci, Zalău, dar şi online, pe www.mathilde.ro.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button