AccesoriiFashionTrends

Fashion trends: Minimalism şi Shimmering Chic, temele colecţiei de toamnă Staccato

shopping for shoesDupă prezența în cadrul Paris Fashion Week, brandul de încălţăminte şi accesorii Staccato revine pe piaţa locală cu propunerile pentru sezonul de toamnă 2013.

Designerii brandului au încorporat elemente super hot coborâte direct de pe podiumurile de modă internaționale. Colecția este centrată pe două teme – “Reinvent Minimalism” și “Shimmering Chic”, designerii creând piese ce se evidențiază prin elemente metalice și strălucitoare, inovative și intrigante.

Reinvent Minimalism – Modele clasice cu detalii neașteptate

Ștrasurile, aplicațiile metalice, color block-ul sunt câteva dintre elementele care transformă în acest sezon piesele clasice, minimaliste, în modele care se adaptează cu ușurință celor mai variate outfit-uri.

Accentele metalice sunt în topul preferințelor designerilor Staccato, regăsindu-se ca element central în tocuri și vârfuri. Elementele metalice sunt alăturate culorilor vibrante precum roșu electric, fuchsia și albastru intens, creând piese moderne și versatile. STACCATO 8

Color block-ul este un alt element propus de designerii acestui brand. Contrastul de culori și mix-ul de materiale evidențiază siluetele minimale ale pantofilor. Regăsite în stilettos, în modelele cu tocuri medii, mici sau chiar în cele cu talpă joasă, aceste elemente transformă pantofii în piese ideale atât pentru o ținută de birou, cât și pentru una de ocazie.

Shimmering Chic – Piese eye catchy, indiferent de stil

Elementele shinny sunt nelipsite din această colecție, regăsindu-se în modele cu toc, în balerini sau chiar în pantofii sport. Shimmering Chic înseamnă piese confortabile, dar cu un plus de stil, datorită elementelor strălucitoare de diferite forme, devenind cu siguranță unele dintre cele mai dorite modele ale colecției.

Ducând mai departe propunerile designerilor din sezonul anterior, pantofii sport se transformă în modelele – vedetă ale colecției Fall 2013. Cataramele și elementele metalice, detaliile strălucitoare sunt cuvintele cheie ce definesc design-ul acestor modele și le aduc cu ușurință din zona sport într-o sferă feminină și modernă.

Staccato este un brand internaţional de pantofi şi accesorii, originar din Hong Kong, lansat în România în vara anului 2012. În prezent, reţeaua Staccato este prezentă în Bucureşti, în AFI Palace Cotroceni, şi în Iaşi, în Palas Mall.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button