AccesoriiFashionTrends

Fashion trends: Il Passo Women, must have pentru sezonul toamnă-iarnă 2013/2014

shopping for shoesDoamnelor, suntem în plină vară şi în plin sezon de concedii, însă acest lucru nu înseamnă că nu trebuie să ne gândim deja la accesoriile cu care ne vom întoarce la birou în toamnă.

În acest sens, retailerul de încălţăminte şi accesorii Il Passo  a interpretat tendințele internaționale pentru sezonul de toamnă-iarnă 2013/2014 și aduce o colecție cu personalitate și piese care vor fi la baza look-urilor esențiale ale acestui sezon.

Se anunță un sezon plin de contraste: negrul reinventat în piese ultra feminine, printuri și detalii excesive pe modele clasice sau culori atipice s-au regăsit în propunerile designerilor prezentate în marile capitale europene ale modei.

The Rebel

Stilul Rock cu multe accesorii metalice, ținte și catarame nu iese din tendințe nici în acest sezon. Bocancii și cizmele de motor sunt din nou o declarație de girl-power foarte puternică. IL PASSO (1)

Animal print-urile sunt în continuare în tendințe, dar în acest sezon în combinații cu piele sau piele întoarsă. Detaliile cu imprimeu de leopard, zebră sau șarpe scot din anonimat pantofii sau gențiile și dau acel je-ne-sais-quoi oricărei ținute.

Un alt trend care se menține în acest sezon este cel al cizmelor peste genunchi. Acum sunt și mai înalte și mai strânse pe picior și subliniază perfect silueta feminină.

Boy Meets Girls

Look-urile masculine reinterpretate se regăsesc în propunerile celor mai cunoscuți designeri și pot fi completate perfect cu o pereche de oxford shoes redesenați pentru acest sezon. Pantofii cu vârf rotund complimentează orice siluetă și aduc un plus de confort. Pe de altă parte, pantofii oxford cu vârful subțire, în stilul anilor ’60 sunt un hit al acestui sezon și vor aminti de ținutele ultra feminine purtate de Audrey Hepburn.

The Lady

Sezonul rece aduce și modele de pantofi și cizme super feminine, cum ar fi balerinii cu vârful ascuțit. Negri sau în culori tari, aceștia sunt piese extrem de versatile, potrivite pentru diferite momente ale zilei și care aduc un feeling de eleganță clasică, fie că sunt purtați alături de jeansi, fie în combinații cu fuste fluide, A-line.

IL PASSO (9)Cizmele și pantofii cu platformă ascunsă au un come-back reușit în acest sezon, în culoarea clasică – negru, dar și în nuanțe de camel sau cognac.

Pentru un look complet în tendințe, designerii propun pantofi și genți în culori regale, bordeaux sau forest green care vor da un plus de eleganță clasică oricărei ținute de zi.

Back to Nature

Blana nu putea să lipsească din piesele acestui sezon, astfel că cizmele cu blană de capră sau chiar de vulpe vor fi perfecte pentru zilele reci, amintind de o călătorie plină de aventuri pe Everest.

Cizmele de călărie sunt vedete și în acest sezon. Negre, maro sau cognac, simple sau accesorizate cu lanțuri și catarame, ele pot fi purtate practic oricând în timpul zilei. Sunt un model care promite să rămână în atenția designerilor pentru multă vreme, deci o pereche de cizme de călărie din piele de calitate reprezintă o achiziție inteligentă, long-term.

Il Passo este un brand românesc înfiinţat în 1999, axat pe comerţul de pantofi şi accesorii pentru femei şi bărbaţi. Compania comercializează anual peste 80.000 de perechi de pantofi şi este distribuitor oficial a peste 50 de branduri internaţionale. Produsele Il Passo pot fi achiziţionate din cele 12 magazine pe care retailerul le are în oraşe precum Bucureşti, Iaşi, Cluj, Braşov, Timişoara şi Constanţa, dar şi online, pe www.ilpasso.ro/shoponline.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button