Brand

Fashion Trends: Diesel Spring Summer 2015, beachwear

Atitudinea Diesel se poartă peste tot, inclusiv la plajă, cu noile costume de baie. Materialele smart şi modelele provocatoare sunt accesoriile perfecte pentru o vară rebelă.

Costumele de baie pentru femei sunt gândite astfel încât să flateze orice tip de corp. Pentru că femeia Diesel este complexă şi ştie să se facă remarcată indiferent de context, piesele au inserţii strălucitoare sau mate, cu ţinte fin aplicate sau ce imită pielea, ori clasicele deux pieces simple, dar cu acelaşi ADN Diesel vizibil în fiecare fibră şi în fiecare cusătura.

Fiind un spirit liber şi creativ, femeia Diesel poate achiziţiona produsele separat şi le poate utiliza în diverse combinaţii.

Băbatul Diesel poate alege clasicul şort scurt, ori în lungimi diferite, până la bermudele deasupra genunchilor. ADN-ul Diesel se regăseşte în tropical print, materiale ce imită pielea sau în iconicul cap punk.

Pentru a întregi peisajul de vară, prosoapele Diesel spun mării poveşti despre spirite libere şi cool.

Colecţia de lenjerie intimă pentru femei este definită prin atitudine: mixul de decupaje sexy, imprimeuri bold şi senzaţie de a doua piele transformă piesele Diesel în „your dirty little secret”.

Lenjeria pentru bărbaţi este caracterizată de o atitudine fun, arma lor ce nu dă greş niciodată. Clasicii boxeri sunt reinterpretaţi cu printuri diverse, iar cromatica merge de la simplu la printuri bicolore sau complexe, viu colorate.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button