FashionTrends

Fashion Trends: Ce au in comun Justin Bieber si designerul Stefan Musca?

Progressive by Stefan Musca – toamna/iarna 2013
Progressive by Stefan Musca – toamna/iarna 2013
Designerul Stefan Musca a reusit sa sculpteze propria lui nisa, oferind un echilibru inteligent intre finisaje neobisnuite si articole de imbracaminte hibrid. Acum, Stefan va deschide cel mai important eveniment de moda din Romania – Bucharest Fashion Week, ajuns deja la cea de 18-a aniversare. Festivalul de moda va avea loc în perioada 11-13 iunie 2013, la Ambasad’or Events & Leisure.

Colectia de toamna iarna, Progressive, combina tesaturi si texturi soft, linii stricte cu materiale senzuale, folosind stofa, bumbac si denim in mod inovativ, capturand astfel miscarea progresiva a modei. Colectia venereaza masculinitatea, prin trimiteri indraznete catre o iarna nucleara, un ansamblu excentric, dar cu impact vizual puternic, care da o nota de sexualitate puternica intr-o lume post-apocaliptica.

Afla si cum vede designerul Stefan Musca industria de jeans din Romania

Campania pentru noua colectie vestimentara este realizata in Tokyo si au ca protagonisti doua modele internationale: Florin Sopcu si Mishka Ferlik.

Locatiile in care s-a facut sedinta foto au fost Shibuya, Minato-ko unde s-a filmat si videoclipul lui will. i. am ft Justin Biber.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button