Gadget

Evolio se laudă cu o tabletă românească de 5 stele

Aria Mini3Evolio a lansat Aria Mini cu Display IPS HD, Procesor dual core 1,5Ghz, Receptor GPS şi conectivitate completă. Laudele pentru “cea mai dotată tabletă românească” le vom acorda doar după ce vom afla rezultatele testelor noului gadget de la Evolio.

de Marian Crăciun

Evolio urmărește trendul, iar Aria Mini este prima tableta de 8” a lor, care excelează la capitolele calitate a imaginii, viteză, conectivitate, fiabilitate şi autonomie. Display-ul HD de 8 inch redă culorile vibrante la o claritate pe care nici o altă tabletă din clasa sa nu o depăşeşte, graţie tehnologiei IPS şi rezoluţiei de 160 ppi (pixeli per inch). Tableta poate reda filme în format Full HD prin interfaţa HDMI.

Echipată cu cel mai performant procesor Dual Core disponibil, RK-3066 la 1.5 GHz, noul gadget Aria Mini răspunde instantaneu la orice comandă, rulează fluid orice joc sau aplicaţie, iar paginile web se încarcă imediat. Noua tabletă Evolio dispune de conectivitate completă : 3G, Wi-Fi, Bluetooth 4.0, HDMI, USB, precum şi de un receptor GPS performant (Broadcom BCM-4751).

Evolio-Aria-MiniAria Mini este tableta Evolio cu cea mai bună autonomie graţie acumulatorului Li-Polymer de 4500 mAh şi PowerMangement-ului eficient al celei mai noi versiuni de Android 4.1 Jelly Bean. Gadgetul Evolio beneficiază opţional de “Kit-ul de Navigatie” ce conţine car kit, soft DVR (Traffic Recorder) şi soft de navigaţie cu hărţi incluse.

Suntem mândri că astăzi, lansăm prima tableta românească “cu de toate”, un produs care integrează toate tehnologiile de vârf  şi pentru care prognozăm vânzări de peste 20 000 de unităţi în acest an”

Liviu Nistoran CEO Evolio.

Tableta Aria Mini vine cu consacrata garanţie Evolio de 5 ani şi este disponibilă în două variante: Wi-Fi şi 3G la preţuri de vânzare de 799 lei, respectiv 1049 lei (TVA inclus).

Evolio-Aria-Mini2

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button