Tablete

Evolio lansează GO Fun cu soft de navigație și acces offline la harta întregii lumi

Cea mai nouă tabletă din familia Evolio, GO Fun, a fost special concepută pentru distracție și călătorii. Tableta are receptor GPS  și conectivitate 3G și, în premieră, oferă acces off-line gratuit la harta lumii.  

Tableta Evolio GO Fun oferă, prin soft-ul de navigație preinstalat, acces gratuit la harta lumii și actualizări pe viață fără costuri suplimentare, devenind astfel companionul ideal pentru amatorii de călătorii. Utilizatorii GO Fun au posibilitatea de a descărca pe tabletă harta întregii lumi, sau numai a țărilor de care sunt interesați, în funcție de spațiul de stocare alocat.

Tableta este echipată cu receptor GPS și GLONASS care asigură o connectare rapidă și precisă la sateliți, permițând folosirea ca sistem de navigație fără a fi necesară o conexiune la internet. În plus, la achiziționarea tabletei, utilizatorul primește gratuit și kit-ul auto dedicat, format din încărcător și suport de parbriz, având astfel un avantaj suplimentar de aproximativ 100 de lei.

tableta-gps-evolio-go-fun-3g_1În ceea ce privește conectivitatea, tableta GO Fun acoperă toate opțiunile, prin funcțiile 3G, Wi-Fi și Bluetooth, filmele, rețelele de socializare sau navigarea pe internet fiind disponibile în permanență.

Un alt element diferențiator al tabletei este designul suplu, compact, inserția metalizată de pe muchie oferindu-i un aspect elegant. Carcasa este anti-amprentă și anti-alunecare, tableta putând fi ținută cu ușurință într-o singură mână.

Procesorul Quad Core alături de memoria RAM de 1 GB asigură funcționarea mai multor aplicații simultan, în timp ce jocurile cu grafică solicitantă rulează fără probleme pe tableta GO Fun. Memoria internă de 8 GB poate fi extinsă cu încă 32 GB prin card MicroSD. Tableta are ecran de 7 inch și două camere foto.

Tableta Evolio GO Fun este special gândită pentru persoanele mereu în mișcare, active, care își doresc un gadget de încredere, pe care se pot baza când au nevoie de informații legate de un traseu rutier fără costuri de date mobile sau roaming, precum și o conectivitate completă. Suntem cunvinși că aceștia vor aprecia atât avantajele competitive cum sunt harta lumii și kit-ul auto, cât si designul atrăgător”

Ștefan Rădoi, director vânzări Evolio

Evolio recomandă, la achiziționarea tabletei GO Fun, și cumpărarea serviciului de Garanție Premium, care include înlocuirea display-ului spart sau defect al dispozitivului fără costuri suplimentare, pe lângă extinderea garanției la 3 ani și service express. De asemenea, Evolio pune la dispoziția utilizatorilor și accesorii dedicate pentru protecția tabletei, huse și folii display.

Prețul recomandat de vânzare este de 449,90 lei.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button