GadgetTablete

EVOLIO aduce pe piață Mondo HD

evolio-mondo-hd-2Evolio lansează o nouă tabletă cu ecran de 7 inchi și procesor Rockchip Dual –Core la o frecvență de 1 GHz, Mondo HD. Tableta este deja disponibilă  în magazinele de specialitate și oferă un foarte bun raport calitate preț, fiind printre cele mai accesibile tablete de pe piață.  

Cea mai nouă tabletă Evolio, Mondo HD, se adresează persoanelor care își achiziționează pentru prima dată o tabletă, fiind la începutul experienței multimedia și dorind să o utilizeze pentru vizionarea de clip-uri, fotografii sau rularea de jocuri Android disponibile în Play Store.

Evolio Mondo HD are procesor Rockchip Dual-Core, la 1 GHz și memorie RAM de 1GB și 8 GB Flash, ce poate fi extinsă cu până la 32 GB prin card Micro SD. Tableta are autonomie de până la 240 de ore în stand-by și până la 5 ore de funcționare continuă, fiind echipată cu o baterie de 3000 MAh.

evolio-mondo-hd-3

Sistemul de operare al celei mai noi tablete Evolio este Android 4.2 Jelly Bean ce include aplicații din suita Google cum ar fi: Gmail, Play Store, Google Maps dar și aplicații de socializare. De asemenea, aceasta are preinstalate aplicații dedicate pieței din România printre care Presaonline, Autovit sau SeeNow.

Tableta Mondo HD permite conectarea la internet Wi-Fi b/g/n și prin modem extern 3G și dispune de cameră foto frontală, difuzor și microfon incorporate. Elementele de conectare ale tabletei  includ port-ul micro USB pentru încărcare, conectare la PC și transfer date, și mufa Audio Jack de 3,5 mm pentru conectarea castilor și a boxelor.

evolio-mondo-hd-1

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button