Foto-VideoGadgetTrends

Evenimente live pe Smart TV-urile Samsung din 20 iunie

F7000Samsung Electronics, unul dintre cei mai importanţi jucători mondiali din industria tehnologică, a anunțat astăzi extinderea parteneriatului cu Direct One pentru platforma Seenow prin care posesorii modelelor de SMART TV de la Samsung vor beneficia, în exclusivitate, de evenimente transmise live și de conținut variat, de la piese de teatru la concerte.

Evenimentele transmise în direct vor debuta pe 20 iunie cu un concert – Ţapinarii şi vor continua cu piesa de teatru Cupluri (22 iunie) ,cu spectacolul de improvizație Comedy Show (23 iunie) și cu piesa de teatru Bullets over Lipscani (28 iunie). Totodată, alături de conţinutul live, fiecare posesor nou de Smart TV va avea la dispoziție un voucher în valoare de 10 euro pe care sa îl utilizeze pe platforma Seenow.

„Prin intermediul acestui proiect vom putea oferi utilizatorilor mai multe opțiuni de divertisment de calitate, care poate fi urmărit în confortul propriei locuinței la o calitate excepțională,” a declarat Victor Armășelu, Head of AV Division. „Acest parteneriat deschide un nou orizont pentru conceptul de TV-on-demand, concept care va reprezenta viitorul pentru generațiile următoare de televizoare inteligente.”

Conform unui studiu realizat în luna aprilie a anului curent, aproximativ 40% dintre respondenții care nu au încă Smart TV au declarat că doresc să facă o astfel de achiziție și că sunt interesați de aplicațiile și de facilitățile pe care aceste produse le oferă. În plus, studiul a relevat că 66,69% dintre respondenți sunt interesați să folosească Smart TV-ul în principal pentru a naviga pentru video on demand, conform declarațiilor lor.

Seenow este primul serviciu de Live TV și Video on Demand din Romania disponibil pe toate ecranele – PC, tabletă, smartphone și Samsung Smart TV. Serviciul Seenow este dezvoltat și operat de Direct One, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața companiilor care comercializează servicii în regim wholesale către marii operatori de comunicații. Serviciul Seenow s-a lansat pe device-urile Samsung Smart TV în urmă cu un an, în mai 2012. În tot acest timp și-a extins conținutul ajungând la o ofertă care cuprinde de la canale TV live, posturi TV premium precum TV1000, AXN, AXN Crime, AXN SciFi, AXN Spin, Comedy Central Extra, Disney Channel, Disney JR, Cartoon Network, Boomerang, Nickelodeon, Viasat Nature, Viasat History, Viasat Explorer, Travel Channel, emisiuni înregistrate, filme artistice, seriale, până la desene animate și documentare HD.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button