Companii

EuroGsm, de trei ori mai multe facturi de utilități încasate prin serviciul un-doi Centru de plăți

magazin_EuroGsm_gadgetEuroGsm, unul dintre cei mai mari retaileri din domeniul telecom, estimează pentru primul trimestru din 2015 triplarea numărului de facturi de utilități încasate per client în rețeaua națională de magazine prin intermediul serviciului un-doi Centru de plăți.

„Odată cu implementarea serviciului un-doi Centru de plăți, numărul facturilor de utilități încasate în magazinele EuroGsm a crescut, iar pentru primul trimestru din 2015 ne așteptăm chiar la triplarea acestuia”,  a declarat Zoltan Halmai, Director Comercial EuroGsm.

În această perioadă, EuroGsm desfășoară un concurs în magazine pentru promovarea serviciului, iar până în data de 30 martie participanții au ocazia să câștige tablete, telefoane și gadget-uri. În perioada menționată, avantajul este de partea celor care achită mai multe facturi, deoarece își sporesc șansele de a câștiga unul dintre cele 6 premii puse în joc. Cei care își achită facturile de utilități (electricitate, apă, gaz) prin intermediul serviciului un-doi Centru de plăți și utilizează cardul de fidelitate EuroGsm, în oricare din magazinele EuroGsm din rețeaua națională, intră în cursa pentru câștigarea de premii ce constau în o tabletă Samsung Galaxy Tab 4, două telefoane LG G2 Mini, dar și gadget-uri precum brățara Fitbit Flex Activity & Sleep Tracker, boxele Soundbar Bluetooth Kitsound Ovation sau ceasul LG G Watch.

„Implementarea sistemului un-doi Centru de plăți în magazinele EuroGsm reprezintă un pas important pentru noi, acesta fiind unul dintre cei mai puternici comercianți parteneri. Cu această ocazie, dorim să încurajăm promovarea serviciului nostru către clienții EuroGsm, prin intermediul unui concurs dedicat acestora”, a declarat Călin Chira, Director de Vânzari un-doi Centru de plăți.

Extragerea va avea loc în data de 3 aprilie 2015, iar regulamentul integral al concursului este disponibil pe site-ul EuroGsm.

EuroGsm este compania specializată telecom, fiind unul dintre cei mai mari retaileri, cu o reţea de magazine extinsă la 113 unități și 81 de orașe în cei 18 ani de existență.

Din 2004 rețeaua s-au specializat pe distribuția de produse preplătite ale principalilor operatori de servicii telecom. În luna septembrie 2014 a fost lansat seriviciul un-doi Centru de plăți, un serviciu destinat încasării facturilor de utilități în magazinele partenere din toata țara.

Compania se dezvoltă pe o structură de 5.400 de magazine-partenere din toată țara, peste 7.000 de terminale și o experiență de 10 ani în serviciile de încărcare a cartelelor prepaid pentru toți operatorii de telefonie mobilă.

Portofoliul de furnizori include: Electrica Furnizare, E.On, Orange, Vodafone, RCS-RDS, UPC, Enel, GDF Suez, SEA Complet, Aquatim, Harviz, Nobel, Focussat, PaySafeCard.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button