BrandFashion

Ermanno Scervino și I VASSALLETTI, impreună la Design Week 2015

Ermanno Scervino și I VASSALLETTI, două companii din Toscana, celebrează Milan Design Week cu un parteneriat original. Pentru ediția din 2015 a Salon del Mobile din Milano, vitrina boutique-ului Ermanno Scervino de pe Via Spigna, în interiorul Gio Moretti, va găzdui o instalație specială marca I VASSALLETTI: un nume de excelență în crearea pardoselilor din lemn artizanal și mobilier.

Înfiinţată cu ideea de a crea elemente de mobilier care, la fel ca operele de artă autentice, încrustează geniul creator în nervurile de lemn, compania toscană transformă lemnul în adevarate bijuterii de design interior contemporan.

De aceea, fundalul pe care va fi prezentată noua geantă a Casei Ermanno Scervino, ediţie limitată, este o serie de placuţe de lemn, încrustate cu stejar şi oţel, şlefuite şi tratate cu lac şi finisate cu ceară naturală.

Geanta, un coș de rafie din colecţia primăvară- vară 2015, împodobită cu broderie chenille inspirată de noul model floral din podelele de lemn semnate I VASSALLETTI va fi în ediţie limitată. Acestă colecţie va conține șase bucăți ce vor fi disponibile la magazinul din Milano.

Stimulata de pasiunea lor comună pentru produse şi experimentele cu materiale de calitate, colaborarea dintre Ermanno Scervino și I Vassalletti este destinată să promoveze o viziune comună de excelență în design interior.

“Am cunoscut și apreciat calitatea produselor I Vassalletti de ceva timp”, comentează stilistul Ermanno Scervino. Acesta a adăugat: “Produsele lor sunt exemple de creativitate și îndemânare. A fost o chestiune simplă pentru mine să mă inspir din modelele lor frumoase pentru a crea o geantă de rafie”.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button